Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας στα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Ο Κίμωνας πήγε στη δουλειά της μαμάς του και η Κατερίνα Παπουτσάκη τον απαθανάτισε.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας στα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών. Φέτος προβάλλεται ο τρίτος κύκλος ο οποίος μεταφέρει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’80. Ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές και έδεσαν από την πρώτη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Cb7LSMLo44I

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε πει:

«Για τα “Καλύτερά μας Χρόνια” στην ΕΡΤ είμαι πολύ περήφανη. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα. Θα κλάψουμε πολύ τώρα που τελειώνει στον τρίτο και τελευταίο κύκλο».

O Κίμωνας στα γυρίσματα της σειράς

Η ηθοποιός είναι ενεργή στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε αυτά αφορούν τη δουλειά της, είτε τα παιδιά και τους φίλους της. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα έδειξε την επίσκεψη του Κίμωνα στα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Το αγοράκι βρέθηκε στο πλατό της σειράς που πρωταγωνιστεί η μαμά του και η Κατερίνα Παπουτσάκη τον απαθανάτισε.

katerina-papoutsaki-gios-seira.jpg

«Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για τη μητρότητα, τις προκλήσεις της και τη σχέση με τους γιους της.

Στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

Ο Κίμωνας και ο Μάξιμος έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, ωστόσο, συχνά τους βλέπουμε να κάνουν πράγματα μαζί, όπως να παίζουν ηλεκτρονικό, μουσική ή να βλέπουν μπάλα. Δείτε φωτογραφίες τους που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved