Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και δημοσίευσε φωτογραφία του

Ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη είχε τα γενέθλιά του.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και δημοσίευσε φωτογραφία του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χαμογελά.

Στις 4 Μαρτίου, ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, έγινε 4 ετών και η περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία του, θέλοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Την όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η ηθοποιός. Όπως θα δείτε ο μικρός κάθεται στο κάθισμα αυτοκινήτου και παίζει με τη ζώνη.

«Αυτό το καταπληκτικό άτομο έγινε σήμερα 4», σχολίασε η ηθοποιός.

kimonas-gios-katerinas-papoutsaki.jpg

O Κίμωνας, γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη κάθεται στο κάθισμα αυτοκινήτου. Η ηθοποιός έχει κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του μικρού Κίμωνα και του Μάξιμου ήταν με αφορμή τις από Απόκριες, δείχνοντάς μερικές στιγμές από την καθημερινότητα με τους γιους της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μιλήσει στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη και συνέχισε εξηγώντας ότι προτεραιότητα και των δυο είναι η ευημερία των παιδιών τους. «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε, με κάθε τρόπο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved