Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έχει ακροφοβία αλλά να τι έκανε για τις κόρες της

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και οι φωτογραφίες. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έχει ακροφοβία αλλά να τι έκανε για τις κόρες της

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου ποζάρει με φόντο αγριολούλουδα και ελιές. 

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου καθώς μεγαλώνουν οι κόρες της, προσπαθεί να βρίσκει πράγματα που τις ευχαριστούν και τις εκτονώνουν.

eliana-xrisikopoulo-laspes-(2).jpg

Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου ξυπόλητες στις λάσπες.

Στη Βικτώρια και την Ισαβέλλα άλλωστε δεν αρέσει μόνο το μπαλέτο και το παιχνίδι με τις κούκλες αλλά και η αναρρίχηση, το κολύμπι, η τοξοβολία, το paintball, το πατίνι.

https://www.instagram.com/p/CnP22crLQrT

Τις προάλλες λοιπόν η παρουσιάστρια πήγε με τις κόρες της σε γνωστό πάρκο αναψυχής και παρότι ακροφοβική, τις έκανε το χατίρι και ανέβηκε στο σκοινί.

Αν ξεπέρασε τον φόβο τους; Όχι. Αν άξιζε η προσπάθεια; Σίγουρα ναι.

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψε στην ανάρτησή της.

«Αυτό το κλισέ «κάνε κάθε μέρα κάτι που σε φοβίζει», μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Σου μιλάει ένας άνθρωπος ακροφοβικός, που έχει περάσει τον ξύπνιο του να βαστιέται από κουπαστές και τον ύπνο του να βλέπει (μέχρι και πρόσφατα) εφιάλτες ότι πέφτει από μπαλκόνια και (τι ειρωνία) δεντρόσπιτα.

Και να ‘μαι τώρα στο δάσος, σκαρφαλωμένη σε σχοινιά και (ασταθέστατες) σκάλες και γέφυρες, επειδή οι κόρες ζήτησαν να ανέβω κι εγώ διότι «έλα, μαμά, θα είναι ωραία».

Καθόλου ωραία δεν ήταν η ταχυπαλμία, ούτε το πλάκωμα στον θώρακα, ούτε ο πόνος στις ιδρωμένες παλάμες από το σφίξιμο στα σύρματα, απ’ τα οποία κρατιόμουν σαν να ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Ωραία ήταν όμως να τις βλέπω να γυρίζουν πίσω για να δουν πως τα πάω, να μου λένε «μαμά, μπορείς!», να με περιμένουν, να τους χαμογελάω και να μου χαμογελάνε πίσω με κατανόηση και υπομονή.

Κανέναν φόβο δεν ξεπέρασα σήμερα, ωστόσο το ψυχικό όφελος της ημέρας κρίνεται ως ανεκτίμητο».

https://www.instagram.com/p/CWYTQobtvf4

Aκροφοβία: τι είναι

Η ακροφοβία ή αλλιώς υψοφοβία είναι η φοβία ενός ατόμου στο να βρεθεί σε μεγάλο ύψος. Αντίθετα με αρκετές φοβίες, η ακροφοβία είναι φοβία μίας κατάστασης, όχι ενός αντικειμένου, ζώου ή κοινωνικής εκδήλωσης. Η ακροφοβία ανήκει στην κατηγορία των ειδικών φοβιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved