Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Μας έδειξε το χνουδωτό κατοικίδιο της οικογένειας

Αν και μικρόσωμο έκανε το σαλόνι άνω-κάτω.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Μας έδειξε το χνουδωτό κατοικίδιο της οικογένειας

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της η οποία όπως κάθε εργαζόμενης μαμάς είναι γεμάτη και τα έχει όλα: δουλειά, τρέξιμο, διαβάσματα, εξωσχολικές δραστηριότητες.

Οι κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτωρία, γιόρτασαν πρόσφατα τα 8α και 6α γενέθλιά τους αντίστοιχα. Τα δύο κορίτσια πρωταγωνιστούν συχνά στις αναρτήσεις της οι οποίες περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από βόλτες, ταξίδια, δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/Ck8r_fytJa4

Στο χθεσινό Instagram Story της δημοσιογράφου, οι κόρες της δεν ήταν μόνες τους. Μαζί τους ήταν και το κατοικίδιο της οικογένειας, το οποίο είναι χνουδωτό και… ακατάστατο. Το κατοικίδιο, το οποίο εικάζουμε ότι επέλεξαν τα δύο κορίτσια, είναι ένα ινδικό χοιρίδιο και θεωρείται από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια τα τελευταία χρόνια.

Παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του, όπως φάνηκε και από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η δημοσιογράφος, είναι ικανό να κάνει άνω-κάτω το σπίτι. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχολιάζει χιουμοριστικά:

«Τα είχαμε όλα το ινδικό χοιρίδιο μας έλειπε».

eliana-xrusikopoulou-katoikidio.jpg

To ινδικό χοιρίδιο της οικογένειας.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η δημοσιογράφος μετακόμισε με τις δύο κόρες της και πλέον είναι κάτοικος των βορείων προαστίων. Μάλιστα, τότε είχε δείξει και εικόνες μέσα από το σπίτι της κάνοντας ένα mini house tour στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στιγμιότυπα με τις κόρες της

Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου παρά τη μικρή διαφορά ηλικίας τους έχουν διαφορετικά γούστα. Βέβαια υπάρχουν δραστηριότητες που απολαμβάνου και οι δύο, όπως για παράδειγμα είναι η αναρρίχηση…

eliana_xrusikopoyloy_kores_anarrixisi_2.jpg

… η μαγειρική

… και φυσικά η ζωγραφική

https://www.instagram.com/p/CfPWy01tuOt
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved