Ανίτα Μπραντ: «Σήμερα ξυπνήσαμε στις 5.30 και μετά από 3 ώρες έχω 5 λεπτάκια να πιω έναν καφέ»

Η ανάρτησή της για το πρωινό ξύπνημα του νεογέννητου γιου της.

Ανίτα Μπραντ: «Σήμερα ξυπνήσαμε στις 5.30 και μετά από 3 ώρες έχω 5 λεπτάκια να πιω έναν καφέ»

O Xάρης Χριστόπουλος με τη σύζυγό του και τον μεγάλο τους γιο.

Η Ανίτα Μπραντ γέννησε στις αρχές του Απρίλη ένα υγιέστατο αγοράκι καταφέρνοντας με τον σύζυγό της να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη.

Πλέον, μοιράζεται τη νέα της καθημερινότητα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αρκετά συχνά.

Στο πρώτο Q&A που έκανε μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της είχε προβεί σε αρκετές αποκαλύψεις. Όπως πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 μήνες ( « Η αλήθεια είναι πώς δεν ήταν εύκολο και είστε τσακάλια. Ακόμα έχω τρύψεις πώς καμιά φορά έπρεπε να αρνηθώ αλλά έκανα αυτό που ήταν το πιο σωστό για μένα και την υγεία μου»), για τα κιλά της ( «21 ολόκληρα κιλά»), αλλά και για το αν της μοιάζει το μωρό (« Έτσι μας λένε»).

Τα ξενύχτια με το νεογέννητο

Πριν μερικές ημέρες η makeup artist ανέβασε ένα insta story δείχνοντας ότι κατάφερε να πιει έναν καφέ μετά από αρκετές ώρες που σήμανε ...εγερτήριο ο μικρούλης.

«Σήμερα ξυπνήσαμε στις 5.30 και επιτέλους μετά από 3 ώρες έχω 5 λεπτάκια να πιω έναν καφέ», σχολίασε και είμαστε βέβαιες ότι οι περισσότερες μαμάδες με νεογέννητο συμπάσχουν μαζί της και οι υπόλοιπες την καταλαβαίνουν.

anita-brand.jpg

Η Ανίτα Μπραντ θηλάζει το μωρό όμως έχει μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της.

Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Hello,ο Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε ότι έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της φροντίδας του νεογέννητου.

https://www.instagram.com/p/CquaannNNpw

«Αναγκαστικά την ξυπνώ επειδή θηλάζει. Μόλις τελειώσει, αναλαμβάνω εγώ τα υπόλοιπα - αλλαγή πάνας, κοίμισμα κ.λπ. Η Ανίτα ξυπνά μόνο για να ταΐσει το μωρό», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved