Νίκη Κεραμέως: Η φωτογραφία με τους γιους της μετά από καιρό

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δημοσίευσε φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Νίκη Κεραμέως: Η φωτογραφία με τους γιους της μετά από καιρό

H υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

nkerameus/instagram

Η υπουργός Παιδείας, τη Δευτέρα του Πάσχα ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τους γιους της και τον σύζυγό της.

Στο στιγμιότυπο απεικονίζεται η Νίκη Κεραμέως να χαμογελά έχοντας κοντά της τους μικρούς Λουκά και Κωνσταντίνο, καθώς και τον επί 16 χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Λουκά.

niki-kerameos-oikogeneiaki-fotografia.jpg

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λουκά και τα παιδιά τους, Λουκά και Κωνσταντίνο.

nkerameus/instagram

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε να αποκτήσει τα παιδιά της

Η Νίκη Κεραμέως, πριν μερικά χρόνια είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε να αποκτήσει τα παιδιά της, τον Κωνσταντίνο και Λουκά. «Ναι, σε εμάς δεν ήρθε τόσο εύκολα. Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω ότι είναι πολλά τα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται, αλλά από την άλλη η προσπάθεια συχνά δικαιώνεται».

https://www.instagram.com/p/Cm2WLSjNqHO

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για την καθημερινότητά της και πώς καταφέρνει να συνδυάζει τα υπουργικά της καθήκοντα μαζί με τη μητρότητα. Η ίδια είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο 7.30 το πρωί και θα γυρίσω στη μια τη νύχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω μετά. Και όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά, προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και -όσο γίνεται- να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς».

https://www.instagram.com/p/CmkPRIqtKhc

Όπως κάθε γονιός έτσι και η υπουργός πιστεύει ότι δεν παίζει ρόλο στη μητρότητα η ποσότητα του χρόνου αλλά η ποιότητα του χρόνου που θα αφιερώσει στην οικογένειά της: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί συνειδητοποιεί περισσότερο τι συμβαίνει, έχουν όμως προσαρμοστεί στην απαιτητική μου καθημερινότητα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved