Νίκη Κεραμέως: Ο μεγάλος της γιος έγινε 6 ετών - Η φώτο και το μήνυμα

Η Υπουργός Παιδείας και ο μικρός Λουκάς ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

Νίκη Κεραμέως: Ο μεγάλος της γιος έγινε 6 ετών - Η φώτο και το μήνυμα

Η Νίκη Κεραμέως είναι μία δραστήρια πολιτικός, σύζυγος και μητέρα. Όπως κάθε εργαζόμενη μαμά, έτσι και εκείνη προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και ιδιαίτερα για τους δύο γιους της, Κωνσταντίνο και Λουκά.

Η Υπουργός είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Λουκά και αν και ενεργή στα social media, σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές της στιγμές. Εξαίρεση αποτελούν ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.


https://www.instagram.com/p/CX54LliN8lK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφίες όμως δημοσιεύει και από διάφορες δραστηριότητες που κάνει με τους γιος της όπως για παράδειγμα όταν πήγαν στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάπειο, μερικούς μήνες πριν.

Μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά με τον μαγάλο της γιο δημοσίευσε χθες η πολιτικός. Ο Λουκάς γιόρτασε χθες τα έκτα γενέθλιά του και η Νίκη Κεραμέως του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση. Η Υπουργός Παιδείας δημοσίευσε μία μάλλον throw back φωτογραφία κρίνοντας από τα καλοκαιρινά ρούχα και έγραψε:

«Χρόνια πολλά Λουκά μας! #happybirthday»

Στη φωτογραφία μαμά και γιος ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι.


https://www.instagram.com/p/CbIxAehNNUJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Λουκά εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω μερικές ακόμα φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η πολιτικός με τους δύο γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved