Νίκη Κεραμέως: Για ποδηλατάδα με τους γιους της

Ένα στιγμιότυπο με τους γιους της μοιράστηκε η Νίκη Κεραμέως.

Νίκη Κεραμέως: Για ποδηλατάδα με τους γιους της

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της και τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις με ταξίδια και συναντήσεις εντός και εκτός Αττικής, η Νίκη Κεραμέως, όπως κάθε εργαζόμενη μαμά, τρέχει να τα προλάβει όλα. Περνάει με τους δύο γιους της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα προσπαθεί να κάνουν αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες όλοι μαζί.

Από τις αγαπημένες της είναι οι ποδηλατάδες. Τον Οκτώβρη δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Η ημέρα ξεκίνησε με ποδήλατο»

https://www.instagram.com/p/CkAxpT8tXEu

Μία αντίστοιχη φωτογραφία, αυτή τη φορά και με τους δύο της γιους δημοσίευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Νίκη Κεραμέως και οι μικροί Λουκάς και Κωνσταντίνος έχουν βγει με τα ποδήλατά τους βόλτα και κάποιος τρίτος -ίσως ο σύζυγος της Υπουργού- τους απαθανατίζει. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη, κανείς τους δεν κοιτάζει στον φωτογραφικό φακό, στην έκφραση όμως της πολιτικού φαίνεται πόσο το διασκεδάζει.

«Ποδήλατο με τα αγόρια μου. Καλή Κυριακή σε όλους!» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CmCFCuVNYsD

Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε ότι η Νίκη Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Λουκά, στο οποίο, όπως έχει αναφέρει σε αρκετές συνεντεύξεις της, του χρωστάει πολλά. Για εκείνη είναι ο βράχος της, ο άνθρωπος που τη στηρίζει πιο πολύ από το οποιοδήποτε και είναι πάντα δίπλα της και δίπλα στα παιδιά τους.

Η πολιτικός είναι ενεργή στα social media και παρόλο που οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, ενίοτε μοιράζεται και οικογενειακά στιγμιότυπα, συνήθως με αφορμή γιορτές, γενέθλια και άλλα ιδιαίτερες περιστάσεις.

Ανήμερα του Αγίου Λουκά στις 18 Οκτωβρίου είχε δημοσιεύσει το παρακάτω στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/Cj1-GAvN54h

Παρακάτω ένα ακόμα στιγμιότυπο και με τα δύο αγόρια που επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο το περασμένο Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/Cij0mRFtTil
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved