Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της έφτιαξε κουλουράκια - Οι φώτο στο Instagram

Δεινός παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων!

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της έφτιαξε κουλουράκια - Οι φώτο στο Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του My Style Rocks

Και να που έφτασε η στιγμή για τα πασχαλινά κουλουράκια. Όλες οι οικογένειες ανασκουμπώνονται, απλώνουν τα υλικά στους πάγκους και αρχίζουν να φτιάχνουν μυρωδάτες ζύμες.

Τα πασχαλινά κουλουράκια έχουν την τιμητική τους και η πρώτη διάσημη μαμά που δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της να φτιάχνουν κουλουράκια είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Για να γίνουμε φυσικά πιο συγκεκριμένες, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της (η Αέλια δεν συμμετείχε) να φτιάχνει κουλουράκια με τους φίλους του, σε χώρο που περνά τα απογεύματα παίζοντας και κάνοντας όμορφες δραστηριότητες.

Δεινός παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων!

«Δεινός παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων!» αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στον γιο της, κατά την ανάρτηση των φωτογραφιών. «Παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων (συγνώμη ξέχασα να προσθέσω το επίθετο «δεινός»! Το σωστό είναι: Δεινός παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων)».

Στις φωτογραφίες όπως θα δείτε, ο μικρός Αρίωνας, δημιούργησε απίθανα πασχαλινά κουλουράκια και εμείς τα λαχταρήσαμε, βλέποντάς τα.

Κοτσίδες, σαλιγκαράκια, καρδούλες, το αρχικό του ονόματός του, ήταν μερικά από τα σχέδια που έφτιαξε ο γιος της και δημοσίευσε τις φωτογραφίες με περηφάνια στο Instagram.

Απολαύστε τον παρασκευαστή ή καλύτερα τον δεινό παρασκευαστή πασχαλινών κουλουρακίων, όπως αναφέρει και η παρουσιάστρια του My Style Rocks, επί τω έργω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved