Κατερίνα Καραβάτου: Απογευματινή έξοδος με τα παιδιά της

Νέα φωτογραφία με τα παιδιά της δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια. 

Κατερίνα Καραβάτου: Απογευματινή έξοδος με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε δριμύτερη στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή My Style Rocks.

Μιλώντας χθες στη Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε το τελευταίο διάστημα.

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους»!

Στήριγμά της τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή ενώ και στο Instagram αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις μαζί τους. Υπάρχουν περίοδοι που θα ανεβάσει ορισμένα stories με τα παιδιά της, και κυρίως με τον Αρίωνα, αλλά και περίοδοι που θα απέχει.

Χθες, για παράδειγμα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από έξοδό της και με τα δύο παιδιά της.Τόσο η Αέλια όσο και ο Αρίωνας κοιτάζουν έξω και δεν διακρίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

karavatou.jpg

Μαζί τους περνάει πολύ χρόνο κι είναι το στήριγμά της, η δύναμή της.

Συνεπιμέλεια

Μπορεί με τον Κρατερό Κατσούλη να μην είναι πια μαζί, όμως τα παιδιά παραμένουν προτεραιότητά τους. Όπως είπε χθες στη Φαίη Σκορδά « δεν έχουμε κάνει μια συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved