Κατερίνα Καραβάτου: Το περίεργο σνακ που τρώει ο γιος της

Κατερίνα Καραβάτου: Οικογενειακή εκδρομή και το ιδιαίτερο σνακ που φτιάχνει ο Αρίωνας.

Κατερίνα Καραβάτου: Το περίεργο σνακ που τρώει ο γιος της

Με τα παιδιά της πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι τη Μικρή Πρέσπα και απόλαυσε μαζί με τα παιδιά της τις ομορφιές που προσφέρει απλόχερα η φύση.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν πέρασαν χρόνο μαζί και δημιούργησαν αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, το ενδιαφέρον μας τράβηξαν και οι φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα που τον δείχνουν να απολαμβάνει ένα ιδιαίτερο σνακ.

Σίγουρα όλοι ως παιδιά έχουμε κάνει πειραματισμούς στο τραπέζι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συνδυάσει διάφορα τρόφιμα μαζί. Ωστόσο τον συνδυασμό που έκανε ο Αρίωνας δεν τον είχαμε σκεφτεί ποτέ.

Την πρώτη μέρα απόλαυσε τη δημιουργία του: Φέτα ψωμί με πραλίνα φουντουκιού και... αγγούρι.

katerina-karabatou-anartiseis-me-paidia-(6).jpg

Την επόμενη μέρα το σνακ είχε εξελιχθεί. Στο ψωμί εκτός από πραλίνα φουντουκιού και αγγούρι, υπήρχε κόκκινη πιπεριά και καρότο!

katerina-karabatou-anartiseis-me-paidia-(1).jpg

Μάλιστα το ταλέντο του ενθουσίασε πολλούς από την παρέα τους που έσπευσαν να απαθανατίσουν με το κινητό τους τηλέφωνο το αριστούργημα του Αρίωνα.

katerina-karabatou-anartiseis-me-paidia-(8).jpg

«Πλέον, υπάρχου οπαδοί της σχολής Fusion του Αρίωνα», σχολίασε όλο χιούμορ η Κατερίνα Καραβάτου, που γεμίζει μπαταρίες για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αναλαμβάνει την παρουσίαση του «My Style Rocks», μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved