Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Σε πασχαλινό mood με την κόρη της

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή της κόρη δημοσίευσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Σε πασχαλινό mood με την κόρη της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τα Πάσχα πλησιάζει και σιγά-σιγά μπαίνουμε στο εποχιακό mood. Τα παιδιά κάνουν πασχαλινές κατασκευές στο σχολείο, οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι στολισμένες με πασχαλινά διακοσμητικά και τα ζαχαροπλαστεία γεμίζουν με τσουρέκια, κουλούρια και σοκολατένια αυγά.

Σε πασχαλινό mood μπήκε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την κόρη της. Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο νηπιαγωγείο της Βικτώριας και έφτιαξαν κατασκευές, άπαιξαν, φωτογραφήθηκαν.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μεταξύ άλλων είδαμε τη μικρή Βικτώρια που φτιάχνει ένα πασχαλινό καλάθι…

eliana.JPG

… αλλά και την ίδια σαν άλλο πασχαλινό κούνελο.

eliana-2.JPG

Την παραπάνω φωτογραφία μάλιστα δημοσίευσε και σε σταθερό post στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: «Το κοντινότερο που θα φτάσω ποτέ σε κουνελάκι».

Η κόρη της δημοσιογράφου έγινε πρόσφατα 6 ετών και όπως κάθε χρόνο, η Ελιάνα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από το πάρτι της.

1679037093938-227730198-elianoula-parti-kores-(3).jpg

Λίγο νωρίτερα τα γενέθλιά της είχε γιορτάσει και η Ισαβέλλα η οποία είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη.

elianoula-parti-kores-(1).jpg

Στην ανάρτησή της για τα γενέθλια των κοριτσιών της που έγιναν υπό τη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έγραψε στο Instagram:

«....και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.

Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες (...) που ξέρουν από μονόκερους και ξέρουν κι από Bluey (η καλύτερη παιδική σειρά κατά τη γνώμη μου, την παρακολουθούμε στην πλατφόρμα Disney+). Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, «τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved