Χριστίνα Κοντοβά: Το υπέροχο δώρο που έκαναν στην κόρη της

Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε insta story δείχνοντας το δώρο που πήρε η Ada.

Χριστίνα Κοντοβά: Το υπέροχο δώρο που έκαναν στην κόρη της
H  Χριστίνα Κοντοβά αγκαλιά με την Ada.

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά είναι όπως αυτή πολλών άλλων μαμάδων. Ετοιμάζει την κόρη της για το σχολείο, πηγαίνει στη δουλειά και προσπαθεί να επιστρέφει νωρίς για να περνά χρόνο με την Ada.

Παρότι είναι ενεργή στα social media, το τελευταίο διάστημα έχει αραιώσει τις αναρτήσεις με την κόρη της.

Η πιο πρόσφατη ήταν όταν η μικρή ντύθηκε Elsa για τις Απόκριες.

xristina-kontova-kori-apokries-(2).jpg

Χθες, σε μία insta stories που έκανε, είδαμε κι ένα δώρο που έκαναν στην κόρη της ( ένα από τα πολλά που λαμβάνει). Ήταν μια όμορφη - έγχρωμη - πάνινη γοργόνα, από αυτές που κάθε κορίτσι μπορεί να έχει μαζί του.

kontova-doro-se-kori.jpg

Η πρώτη φορά που είδε την Ada

H σχεδιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το δύσκολο ταξίδι της υιοθεσίας αλλά και για το πόσο τυχερή αισθάνεται που αυτό το παιδί είναι στη ζωή της.

Αναφερόμενη στην συγκλονιστική στιγμή που είδε για πρώτη φορά φωτογραφία της Ada, είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή « Χαμογέλα και πάλι»:

«Ποτέ δεν διαλέγεις παιδί. Η υπηρεσία κάνει τη σύνδεση με κάποιες περιπτώσεις. Μόλις την είδα είπα το παιδί μου.

«Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Έβρισκε πάντα τον τρόπο να μου εξηγεί. Μου έδειχνε τι ήθελε να μου πει. Με δυσκόλεψε ότι ήμουν στην άλλη άκρη της γης. Πράγματα που εδώ έχουμε δεδομένα. Έκανα μπάνιο και έπρεπε να έχω κλειστό το στόμα μου να μην πιώ νερό. Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ταυτόχρονα γινόμουν και μητέρα. Γύρισα μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους. Μιλούσαμε καθημερινά με το παιδί με βιντεοκλήση αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε συνηθίσει και το παιδί αυτή την επαφή. Γύρισα πίσω άρον άρον. Για πρώτη φορά τότε έμεινα μόνη μου με την Αda. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησα να νιώθω και να βλέπω και ότι εκείνη ένιωθε. Έπαθα μια μικρή κατάθλιψη. Δεν ντρέπομαι πια να το πω» εξομολογήθηκε η ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved