Χριστίνα Κοντοβά: To φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της με την Ada στη Ζανζιβάρη

Υπέροχες φωτογραφίες...

Χριστίνα Κοντοβά: To φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της με την Ada στη Ζανζιβάρη

Μακριά από την Αθήνα πέρασε τις γιορτές η Χριστίνα Κοντοβά.

Ο προορισμός που επέλεξε ήταν η Τανζανία και συγκεκριμένα η Ζανζιβάρη. Mαζί με την Ada γνώρισαν τις ομορφιές του τόπου, γεύτηκαν τα παραδοσιακά φαγητά και έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Κατά την παραμονή τους εκεί η Χριστίνα Κοντοβά έκανε πολλές αναρτήσεις, θέλοντας να μοιραστεί με τους ακολούθους της, τις ομορφιές του τόπου.

https://www.instagram.com/p/CmqubUwI977

Σε αρκετά στιγμιότυπα διακρίνεται και η Ada, όπως θα διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί:

Η όμορφη Ζανζιβάρη

Η Ζανζιβάρη είναι ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Αποτελείται από το Αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης στον Ινδικό Ωκεανό, 25-50 χιλιόμετρα (16-31 μίλια) στα ανοικτά των ακτών της ηπειρωτικής χώρας και συνίσταται από πολυάριθμα μικρά νησιά και δύο μεγάλα: την Ουνγκούτζα (Unguja) (το κύριο νησί, που αναφέρεται ανεπίσημα ως Ζανζιβάρη) και την Πέμπα (Pemba). Η πρωτεύουσα είναι η Πόλη της Ζανζιβάρης, που βρίσκεται στο νησί της Ουνγκούτζα. Το ιστορικό κέντρο της είναι η Στόουν Τάουν (Stone Town), η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Αποχαιρετώντας την όμορφη αυτή χώρα, η Χριστίνα Κοντοβά έγραψε: «Ατάκα του ταξιδιού? «Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα απο όλες»!!!
…και το έλεγε κάθε μέρα … γιατί ήρθε σε επαφή με τις ρίζες της, γιατί ήμασταν με αγαπημένα μας πρόσωπα, γιατί είχαμε πολλές εμπειρίες, γιατί είχε ήλιο και θάλασσα, γιατί είμαστε μαζί!! ❤️»

Τα ταξίδια με την Ada

H Xριστίνα Κοντοβά λατρεύει τα ταξίδια κι πλέον μπορεί ταξιδεύει μαζί με την κόρη της. Από την ημέρα που ήρθε να μείνει μαζί της, με κάθε ευκαιρία κάνουν αποδράσεις εντός αλλά και εκτός Ελλάδας: στα ελληνικά νησιά, στον Παρνασσό, στον Νυμφαίο, κ.α. Αυτό που επιθυμεί είναι να έχει η μικρή μια όμορφη παιδική ηλικία γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/ClO28qQLnrZ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved