Γεωργία Αβασκαντήρα: Ντύθηκε ασορτί με τον γιο της

Η νέα φωτογραφία μαμάς και γιου είναι υπέροχη.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Ντύθηκε ασορτί με τον γιο της

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον μκρό Αλέξανδρο.

Instagram / gavaskantira

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει ιδιαίτερη αισθητική και αυτό αποτυπώνεται στις ατμοσφαιρικές της φωτογραφίες στο Instagram.

Αγαπά τα γήινα και παστέλ χρώματα, τη φύση, τα vintage διακοσμητικά και ρούχα. Οι ακόλουθοί της συχνά σχολιάζουν θετικά το γούστο της και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες και χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/CqD_nDfr14D

Η χορογράφος φωτογραφίζει τοπία, αγαπημένα σημεία του σπιτιού της, και φυσικά τον γιο της Αλέξανδρο. Το αγοράκι έχει καστανόξανθα μαλλιά όπως η μαμά του και είναι ένα γλυκύτατο αγόρι.

https://www.instagram.com/p/Cm4ZRx7LXwa

Η χορογράφος δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους και μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, μαμά και γιος είναι ντυμένοι ασορτί. Φορούν το ίδιο χρώμα μπλούζα και το αγοράκι έχει σκαρφαλώσει στους ώμους της μαμάς του.

avaskantira-gios.jpg

Η Ηεωργία Αβασκαντήρα με τον γιο της, Αλέξανδρο.

Instagram / gavaskantira

«Η μητρότητα δεν διδάσκεται την ανακαλύπτεις κάθε μέρα μόνη σου»

Η Γεωργία Αβασκαντήρα χρησιμοποιεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο για να δημοσιεύσει φωτογραφίες, αλλά και για να μοιραστεί σκέψεις και εμπειρίες της.

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, όταν ακόμα η μητρότητα ήταν για εκείνη κάτι νέο και πρωτόγνωρο, είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Θηλασμός: Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά η ανταμοιβή μεγάλη. Και δεν θα σου πω εγώ ποια είναι αυτή η ανταμοιβή, θα την ανακαλύψεις μόνη σου....Δεν μου αρέσουν οι συμβουλές περί μητρότητας. Η μητρότητα δεν διδάσκεται την ανακαλύπτεις κάθε μέρα μόνη σου.

Μου αρέσει να συζητάω με μητέρες τις εμπειριες μου και αυτές τις δικές του και έχω μιλήσει με αρκετές μητέρες μέσα από εδώ που δεν γνωριζόμαστε,δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ αλλά είχαν τη διάθεση να μου πουν την ιστορία τους και να ακούσουν τη δίκη μου,να πάρουμε δύναμη η μια από την άλλη χωρίς κριτική και χωρίς να κουνάς το δάχτυλο!

Μη πλησιάζεις μια νέα μήτερα με αυτό το τρόπο ακόμη και αν το κανείς για το καλό της θα της δυσκολέψεις,θα την αγχώσεις και θα την αποθαρρύνεις.. ο θηλασμός είναι κάτι δύσκολο και ειδικά στην αρχή! Θέλει επιμονή,προσπάθεια και υποστήριξη από τους γύρω σου! Δεν θα έχεις χτενισμένα μαλλιά,ξεκούραστα μάτια και μια ωραία φωτογραφία για το άλμπουμ σου...θα δυσκολεύεσαι αλλά κατι θα σε κρατάει εκεί για να συνεχίσεις να αντέξεις και να προσφέρεις...και η κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη.

Και φυσικά αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσεις να το κανείς,μη στεναχωριέσαι, είσαι και θα είσαι η καλύτερη μητέρα στο κόσμο για το παιδί σου θηλάζοντας ή όχι..»

avaskantira.jpg

Η Γεωργία Αβασκντήρα με τον γιο της λίγο μετά τη γέννησή του.

Instagram / gavaskantira
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved