Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ο γιος τους ζωγραφίζει χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ο γιος τους ζωγραφίζει χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης έγιναν γονείς το Ιούνιο του 2020 και τα δύο αυτά χρόνια μοιράζονται συχνά με τους ακολούθους τους στα social media στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα και ζωή.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός μπαμπάς που ασχολείται από την πρώτη στιγμή πού ενεργά στην ανατροφή του μικρού Αλέξανδρου. Έχει ξενυχτήσει στο πλάι του, τον έχει νανουρίσει, του έχει αλλάξει πάνα. Παίζουν, πηγαίνουν βόλτες, ενώ πολλές φορές έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για το πόσο τον έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου του.

1656125309907-255184629-giorgos-xraniotis-gios-paixnidi-4.jpg

Η Γεωργία Αβασκαντήρα επίσης δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της και μας δίνει μία γεύση από όλα όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα. Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, ήταν αυτή με τον μικρό Αλέξανδρο να ζωγραφίζει χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες.

Το αγοράκι κάθεται σε ένα μικρό τραπέζι και βάφει με το πινέλο ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι.

avaskantira-gios-zografizei.JPG

Αβασκαντήρα – Χρανιώτης: Ο γιος τους αγαπά την περιπέτεια

Ο Αλέξανδρος είναι δυόμιση ετών, σε μια ηλικία που λαχταρά να ανακαλύψει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το αγοράκι αγαπά την περιπέτεια και δεν το λέμε εμείς, αλλα η ίδια η Γεωργία Αβασκαντήρα σε ανάρτησή της.

«Ήρωας είναι ο άνθρωπος που λέει ναι στην περιπέτεια» έγραψε τον περασμένο μήνα στο Instagram και δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες του γιου της.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved