Kristen Bell: Μιλάει στις κόρες της για δύσκολα θέματα που άλλοι γονείς αποφεύγουν να θίξουν

Η ηθοποιός πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν θέματα ταμπού μεταξύ των παιδιών και των γονιών.

Kristen Bell: Μιλάει στις κόρες της για δύσκολα θέματα που άλλοι γονείς αποφεύγουν να θίξουν
Η Kristen Bell με τον  Dax Shepard και τις κόρες τους. instagram@kristenanniebell

Η Kristen Bell και ο Dax Shepard κάνουν ανοιχτές συζητήσεις με τα παιδιά τους ακόμα και για θέματα που θεωρούνται ταμπού.

Όπως έχουν πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή τους, στο σπίτι τους δεν υπάρχουν θέματα που να μπαίνουν κάτω από το τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/Cm0hafxuGDU

Σε μια συνέντευξη της στο Real Simple , η Bell ανέφερε ότι κάνει ανοιχτές συζητήσεις με την Linkoln, 9 ετών και τη Delta, 8 ετών.

«Ξέρω ότι ακούγεται σοκαριστικό αλλά μιλάω στα παιδιά μου για τα ναρκωτικά και το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους είναι εθισμένος και είναι σε ανάρρωση, μιλάμε επίσης για το σεξ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε η Bell, συζητούν όλα τα θέματα χωρίς ντροπή ή μυστικοπάθεια. «Μισώ τη λέξη «ταμπού». Νομίζω ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί από το λεξικό. Δεν πρέπει να υπάρχει θέμα που να είναι εκτός συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων».

Η Bell θυμήθηκε επίσης ότι έμαθε να μιλάει πιο ειλικρινά στα αρχικά στάδια της νηφαλιότητας του συζύγου της. «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου ήταν στο στάδιο της ανάρρωσης. Αν έβρισκε ένα χάπι, θα έφευγε για τρεις μέρες. Θα έχανε τα Χριστούγεννα και θα έκανε πολλά πράγματα που είναι αναμφισβήτητα άσχημα», θυμάται η Bell. «Ήταν ευάλωτος και επικοινωνιακός. Αυτό μπέρδεψε τον εγκέφαλό μου, γιατί έλεγα, «Είμαι αυτή που κάνει τα πράγματα σωστά, εντάξει;» και μου έλεγε « όχι, γιατί φοβάσαι να πεις αυτό που πραγματικά νιώθεις».

https://www.instagram.com/p/ChbMkR0MqZK

Ο Shepard ήταν εκείνος που παρακίνησε την Bell να μοιράζεται τις σκέψεις της πιο ελεύθερα με τα παιδιά, ωθώντας την να μιλήσει και για τη δική της ψυχική υγεία.

«Πραγματικά οι κόρες μου ξέρουν τα πάντα. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς για την ανάρρωση του Dax και για το γεγονός ότι η μαμά έχει άγχος και κατάθλιψη. Έτσι νιώθω μερικές φορές, όπως κι ότι υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι πιο «βαριά» σε σχέση με κάποιες άλλες», ανέφερε παλιότερα στο POPSUGAR.

kristenbell.jpg

O Dax Shepardm με μια από τις κόρες του ( Instagram@ kristenanniebell )

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν νιώθοντας ότι αυτό είναι ένα θέμα που δεν συζητείται, ότι πρέπει να το κρατήσουν κρυφό», επεσήμανε η διάσημη ηθοποιός.

Πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved