Kristen Bell: Μας δείχνει πώς γίνεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία στο σπίτι της (pics)

Το βλέμμα της τα λέει όλα.

 

Kristen Bell: Μας δείχνει πώς γίνεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία στο σπίτι της (pics)

Τα σχολεία σε πολλές χώρες του κόσμου εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά λόγω του κορονοϊού και τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως.

Μεταξύ των μαθητών που παρακολουθούν μαθήματα από το σπίτι είναι και τα δύο παιδιά της ηθοποιού Kristen Bell.

H 5χρονη Delta και η 7χρονη Lincoln είναι στο σπίτι και με τη βοήθεια της μητέρας τους κάνουν τα καθημερινά τους μαθήματα.

Όπως όμως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το καθημερινό διάβασμα δεν είναι μια απλή διαδικασία.

«Το διάβασμα στο σπίτι εξελίσσεται μια χαρά» έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός δείχνοντας τη μπροστά στο laptop με τη μία της κόρη σκαρφαλωμένη πάνω στο λαιμό και την άλλη να έχει κουρνιάσει στο πλευρό της.

Αυτό όμως που δεν περνάει απαρατήρητο είναι το βλέμμα της. Δεν διακρίνεται μια απόγνωση;


https://www.instagram.com/p/CAGQpahJsJP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 39χρονη κοιτάζει παθητικά την κάμερα με τη μια της κόρη να έχει ξεσαλώσει ενώ από την παρέα τους δεν λείπει και το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές αλλά και οι followers της έστειλαν πολλά μηνύματα «συμπαράστασης» ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μοιράστηκαν αντίστοιχες ιστορίες με τη δική τους.

Η Kristen Bell είναι παντρεμένη με τον Dax Shepard από το 2013. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες ενώ από το 2016 έως το 2020, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του NBC The Good Place, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά, Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τις κόρες της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved