Kristen Bell: Τι τρώει καθημερινά η διάσημη μαμά και δείχνει νεότερη

Kristen Bell: Τι τρώει καθημερινά η διάσημη μαμά και δείχνει νεότερη

Η Kristen Bell στα 40 της χρόνια είναι σε εξαιρετική φόρμα. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού φροντίζει να αθλείται σε σταθερή βάση και παράλληλα να τρέφεται σωστά.

Επίσης, προσέχει πολύ την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει η οικογένειά της γι΄αυτό κοιτάζει πάντα διεξοδικά τις ετικέτες των τροφίμων και αυτό συνιστά να κάνουν όλοι. «Θέλω να μάθω τι υπάρχει σε όλα τα τρόφιμα. Έχω εμμονή με το φαγητό. Θέλω να μάθω ποιος το έκανε και από πού προήλθε» είχε πει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times.

Η Kristen Bell ξεκινά τη μέρα της με ένα υγιεινό πρωινό

Η ηθοποιός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωινό της το οποίο αποτελείται συνήθως από ασπράδι αυγού αναμεμειγμένο με σάλτσα αβοκάντο καθώς και ένα ρόφημα matcha latte με γάλα αμυγδάλου. Εναλλακτικά μπορεί να φάει πλιγούρι βρώμης με φρούτα ή να πιει ένα smoothie με οργανικό σπανάκι, οργανικό λάχανο, κατεψυγμένα οργανικά μούρα, σκόνη maca, σπόρους chia και σκόνη πρωτεΐνης vegan σοκολάτας.


https://www.instagram.com/p/CAwOOC8piAC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεσημεριανό γεύμα

Όταν πρόκειται για το μεσημεριανό η Kristen Bell επιλέγει σαλάτα. « Στο σπίτι υπάρχει πάντα μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες ώστε να μπορώ να επιλέξω και να μη βαριέμαι τρώγοντας τις ίδιες και τις ίδιες», ανέφερε σε συνέντευξη στην Grub Street .

Υδατάνθρακες για βραδινό

Σε ό, τι αφορά το βραδινό η πρώτη της επιλογή είναι τα ζυμαρικά. Τα λατρεύει. «Αυτό που κάνω είναι να κόψω μερικά ντοματίνια, να τα σοτάρω σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, να προσθέσω τις μαγειρεμένες χυλοπίτες και, στη συνέχεια, να προσθέσω λίγο ελαιόλαδο, και ίσως λίγο γκι, και να σπάσω στο τέλος ένα αυγό για να έχουν κρεμώδη υφή. Το πιάτο είναι σαν καρμπονάρα, αλλά με ντομάτες και χωρίς κρέας, και είναι πραγματικά θεϊκό», είπε στο Shape.

Πηγή: thelist.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved