Μπέττυ Αρβανίτη: Κάθεται στο πάτωμα και παίζει με τον εγγονό της

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο γιος της Αλέξης Σταμάτης.

Μπέττυ Αρβανίτη: Κάθεται στο πάτωμα και παίζει με τον εγγονό της
Η Μπέττυ Αρβανίτη με τον εγγονό της

Ο γιος της Μπέττυς Αρβανίτη, Αλέξης Σταμάτης, δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες του γιου του Ερμή και της συζύγου του, Εύας Σιμάτου.

Ο μικρός είναι τεσσάρων ετών και αποτελεί το κέντρο του σύμπαντός τους.

https://www.instagram.com/p/Chh0u0Tqujt

Όχι όμως μόνο του δικού τους αλλά και της γιαγιάς του.

Η Μπέττυ Αρβανίτη περιμένει πώς και πώς να συναντηθεί με τον Ερμή και να παίξει μαζί του.

«Οι Δευτέρες είναι πλέον αφιερωμένες στον Ερμή. Δεν τις χαλαλίζω για κανέναν. Περιμένω σαν τρελή να δω αυτή την αθωότητα και τη γλυκιά πονηριά μαζί. Και βλέπεις πώς στήνεται το παιχνίδι της ανθρώπινης ψυχής. Ξέρω, βέβαια, ότι δεν θα μάθω ποτέ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Ναι, αυτή περιέργεια μου δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Και πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Τόσο σημαντικό...», είχε πει σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑgazino.

https://www.instagram.com/p/CcyiqZ3qgKg

Πριν μερικές ημέρες (9/3) και με αφορμή την γιορτή του μικρού, ο Αλέξης Σταμάτης δημοσίευσε μια παλιότερη φωτογραφία, σχολιάζοντας:«Σήμερα είναι του Αγίου Ερμή. Χρόνια πολλά αγόρι μου (εδώ, κάνα χρόνο πιο μικρός, με τις γυναίκες του: μαμά και δύο γιαγιάδες)».

alexisstamatis.jpg

Οι αναρτήσεις με τη γιαγιά και τον εγγονό δεν είναι πολλές. Η προηγούμενη ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, στις 22 Μαρτίου.

https://www.instagram.com/p/CbaohKxLWuS

Και πάλι η ηθοποιός καθόταν και έπαιζε με το εγγόνι της.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Με τον γιο μου, επειδή τον έφερα στον κόσμο τόσο μικρή, μεγαλώσαμε μαζί. Εχουμε μια καταπληκτική σχέση σήμερα, δεν υπήρξα όμως ποτέ η κλασική μαμά. Αφού τώρα, καμιά φορά αν του πω "βάλε μια ζακέτα, βρε παιδί μου", μου απαντά: "Μα τι έπαθες; Τώρα στα πίσω-πίσω το θυμήθηκες να κάνεις τη μαμά"», είχε δηλώσει στη ίδια συνέντευξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved