Μαντώ Γαστεράτου: Η επική απάντηση του γιου της όταν τον ρώτησε τι έφαγε στο σχολείο

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram το αστείο στιγμιότυπο με τον γιο της. 

Μαντώ Γαστεράτου: Η επική απάντηση του γιου της όταν τον ρώτησε τι έφαγε στο σχολείο
Η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της.

Η Μαντώ Γαστεράτου κάνει συχνά αναρτήσεις από την καθημερινότητά της ως μαμά.

Οι δημοσιεύσεις της δε « Instagram Vs Reality» είναι από τις πιο αγαπημένες των ακολούθων της, καθώς με πολύ χιούμορ δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα και πώς αυτή παρουσιάζεται στα social media.

Xθες, σε insta story που ανέβασε, κατέγραψε τον διάλογο με τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητο.

Η παρουσιάστρια ζήτησε να της πει το φαγητό που έφαγε στο σχολείο. Ο Γιώργος της απάντησε λοιπόν ότι έφαγε «Σπαναζόρικο».

Η Μαντώ Γαστεράτου με κόπο προσπαθούσε να μη γελάσει, λέγοντάς του: « Μήπως εννοείς σπανακόρυζο;». Ο μικρός επανέλαβε «σπαναζόρικο» κι εκείνη σχολίασε εκ νέου: « καλά τα λες εσύ, είναι ζόρικο το σπανακόρυζο».

Οι χιουμοριστικές αναρτήσεις της

Οι αναρτήσεις που κάνει με τα παιδιά της δεν είναι μόνο χιουμοριστικές αλλά και τόσο αληθινές. Περιγράφουν όλα όσα βιώνουν καθημερινά οι μαμάδες, γι΄αυτό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ταυτίζονται με αυτές.

Για παράδειγμα ποια δεν αναγνωρίζει έστω και λίγο τον εαυτό της στο παρακάτω ποστ;

«INSTAGRAM
Ξεχυθηκαμε σε παραλίες,βουνά, θάλασσες..
Η Κυβέλη είδε πρώτη φορά την θάλασσα από τόσο κοντά... Περάσαμε υπέροχα!
🔴 REALITY
... σημερα με τέτοια μέρα, δεν θα την πάλευα να κάτσω μέσα! Μάζεψα τα απαραίτητα aka πριν βγούμε βόλτα πρέπει να ετοιμαζόμαστε τουλάχιστον 2.5 ώρες καθως η λίστα των πραγμάτων που χρειάζεσαι για να βγεις έξω με βρέφος και νήπιο είναι ατελείωτη. Αυτό το 2.5ωρο λοιπον, είναι ότι πρέπει για να σου κάνει τα νεύρα κροσια εκ προοιμιου. Αν εισαι και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής όπως εγώ... μπουχαχχαχαα "Ιάσο κόκλα"...!
Το χειρότερο όλων, ειναι όταν φτάνεις στον προορισμό. Ναι ναι ναι... όταν φτάνεις έχεις να κουβαλήσεις αυτά που φορτωσες για να ξεφορτωσεις για να τα ξαναφορτωσεις! Καλό? 😉
Αφου οταν με ρωτάνε τι είδους γυμναστική κάνω απαντάω "βάρη!" Ναιιι βάρη! Με τόσα πράγματα που κουβαλαω πάνω κάτω σε κάθε βόλτα κι έξοδο, έχω χτίσει κορμί φιλενάδα! (βλέπε εικονα 4)
Μόλις έχεις βάλει λοιπον τον πισινό σου στο βότσαλο κι ετοιμάζεσαι ν' ανοίξεις ρουθούνι για να πάρει αλμύρα ο εγκέφαλος. Μαντεψε ποιον έχεις πάνω στον κεφάλι σου!? μην είναι βοας, μην είναι κροταλιας ; όχι μάνα μου! Είναι ο Γιωργαρας ο οποίος δεν βολεύεται σε ολάκερη παραλία να αγναντεψει! Πρέπει να ανέβει σε οτιδήποτε μοιάζει με βράχο,δέντρο,βουνό,λόφο...(βλέπε εικόνα 5).
Και ενώ έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από Δευτέρα ψάχνεις φυσιοθεραπευτη για να σε ισιώσει από το Κυριακάτικο ξύλο που τρως, διαπιστώνεις πως είσαι ζωντανή δυσφήμιση για τον τουρισμό στις παραλίες της χώρας μας, καθώς τα 2 τμ που καταλαμβάνεις, σε χρόνο ντε-τε έχουν γεμίσει με πάνες, μωρομαντηλα, χαρτοπετσέτες...
Εννοείται σε κόβει η ντροπή και πετάγεσαι σαν ελατήριο να τα μαζέψεις! Καθώς τα μαζεύεις βλέπεις πεταμενα πλαστικά, μπουκάλια, 1 εκ γόπες από τσιγάρα, τα μαζεύεις κι αυτά και ανοίγεις για 1627η φορα θέμα συζήτησης με την εξής φράση: " Α ρε φίλε για αυτό δεν πάμε μπροστά, κοίτα όλα τα γίδια κάτω τα πετανε"... κράζεις την ώρα που μαζεύεις για να φύγεις και εννοείται κάνεις ηρωική έξοδο με Κυριακάτικο τάντρουμ στην άσφαλτο με την φραση: "οχιιιιιιι α κάτσουμε α κοιμηθούμε εδωω"😫 (εικονα 6)
Αυτά όλα όμως στο τέλος κάνουν την ζωή μου πανέμορφη!♥️»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved