Μαντώ Γαστεράτου: «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» η κόρη της

Η μικρή Κυβέλη ντύθηκε... πίτσα!

Μαντώ Γαστεράτου: «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» η κόρη της

Τη Μαντώ Γαστεράτου χαρακτηρίζουν το χιούμορ και ο αυθορμητισμός και αυτό αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις της στο Instagram. Από τη γέννηση της κόρης της κι έπειτα οι δημοσιεύσεις της έχουν πάρει τη μορφή Instagram vs Reality και για κάθε τέλεια φωτογραφία που αναρτά γράφει τις σκέψεις της και την πραγματική ιστορία πίσω από αυτές.

1675070482934-558070828-mado-gasteratou-paidia.jfif

Κάτω από την παραπάνω φωτογραφία είχε γράψει:

«ΙNSTAGRAM VS REALITY

INSTAGRAM

👉Sunday Funday

👉Sunday's mood

👉Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει...

👉Κυριακή γιορτή και σχολη

να 'ταν η βδομάδα όλη... κτλ κτλ κτλ...

REALITY

👉 Η Κυριακή με δυο παιδιά is the new Monday...

👉 Το mood της Κυριακής χαλαρό... μπούχαχα ΠΟΤΕ!

👉 Νταξ! Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει γιατί είμαστε όλοι μαζί...

👉Κυριακή γιορτή και σχόλη? ... άσε μας κουκλίτσα μου...»

Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα. Mία Instagram vs Reality ανάρτηση έκανε και με αφορμή τις Απόκριες. Ο Γιώργος ντύθηκε spiderman -αφού πρώτα απέρριψε κάμποσες εναλλακτικές- και η μικρή Κυβέλη ... πίτσα και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

«INSTAGRAM
Ντυθήκαμε κι εμείς... εσείς?

REALITY

Το στορυ πίσω από τις στολές κωμικό...
Ο Γιωργαρας ο Τhe Great μου ζήτησε αποκριάτικη στολή. "ΤΙ θέλεις να ντυθείς αγάπη μου;" του λέω. "Να πάει να σου πάρει η μαμά στολή?" "Να πάει!" μου απαντάει.
Παίρνω φορα λοιπόν κι εγώ και πάω να βρω στολή του Γιωργαρα. Βλέπω αυτή την τέλεια που φοράει η Κυβέλη χαχανιζω, την ερωτεύομαι και λέω εδώ είμαστε! Αρχιζω και σκεφτομαι: ...Και το βραβείο του Βασιλια καρναβαλου 2023 goes to: Γιωργος Ισηγονης... η τέλεια στολή!

Την πάω στον σπίτι περιχαρής. Ούτε που να την φτύσει. "Να την βάλει η Κυβελληηηη δεν την θελωωω" να φωνάζει! Τα όνειρα μου και τα χαχανιτα μου σταματησαν ξαφνικα.

"Εντάξει Γιωργαρα μου" του λέω, "τι στολή να σου πάρω";
"Σκυλάκι" μου λέει...
Παίρνω κλειδι αυτοκινητου, τσάντα και είμαι έτοιμη να την φέρω. "Τελικά αγελάδα" μου φωνάζει μετά από λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω από το σπίτι. Κατεβαίνω τις σκάλες και ακούω μια φωνούλα να λέει "όχι αγελάδα".
"Θες να έρθεις να διαλέξεις μαζί μου αγάπη μου"; του λέω.
"Οχιιιιιιι..." απαντά.
"Καλά θα σου πάρει η μανούλα αλλη στολη." Παίρνω με τα πολλά μια τέλεια στολή δεινοσαύρου, την οποία κόντεψε να μου την πετάξει σπο το μπαλκόνι! " Εεε τι θες μάνα μου;" του λέω φανερά αγανακτησμενη πια! "Αυτοκίνητο!" μου απαντάει. Όλη την ημέρα μου ζηταγε να ντυθεί αυτοκίνητο. Με τα πολλά πολλά πηγαίνω και βρίσκω ένα χάρτινο! Το φοράει και σε χρόνο ντε τε σκίζετε όλο!!! Ωωωω συμφορά! Τελικά την κατάσταση έσωσε το σιλοτέιπ και η φιλουλα @mariageorgakaina η οποία μας είχε επισκεφτεί πριν μερικές μέρες και μας ειχε φερει δώρο του γιου της, δύο στολες Spiderman! (βλέπε photo 4)

Το σκηνικό έληξε πάρα τρίχα στο 90! Spiderman που οδηγεί κόκκινο αυτοκίνητο!
Ο τίτλος παντως της βασίλισσας του Καρναβαλιού για το 2023 απονέμεται δικαιωματικά στην Κυβέλη Ισηγονη που ντύθηκε Πίτσα Παπαδόπουλου!

Ps : Μπορεί να με έκανε σφεντόνα ο μικρός μέχρι να αποφασίσει, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω πως είμαι εδω για να του δείχνω με κάθε ευκαιρία πως θα στηρίζω κάθε του επιλογή!
* πάλι καλά που θυμήθηκα την στολή του Spiderman και του άρεσε

*τελευταία photo: 90s επιλογή της μάνας μου σε κάθε απόκριες! Το σιχαινομουν»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved