Πέννυ Μπαλτατζή: «Ούτε και σήμερα μπόρεσα να χωνέψω αυτόν τον κόσμο. Αύριο πάλι»

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας για την απίστευτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη.

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ούτε και σήμερα μπόρεσα να χωνέψω αυτόν τον κόσμο. Αύριο πάλι»

Θλίψη, οδύνη, οργή, θυμός είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που βιώνει η ελληνική κοινωνία λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη…

Τα δεκάδες «γιατί;» αναζητούν πειστικές απαντήσεις την ώρα που πολλοί γονείς ετοιμάζονται να κηδέψουν τα παιδιά τους κι άλλοι ακόμα τα αναζητούν.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τα γερονοφόρα οχήματα στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχείας IC62, η οποία συγκρούστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης κοντά στα Τέμπη με τραγικό απολογισμό μέχρι στιγμής 44 νεκρούς, 19 αγνοούμενους και δεκάδες τραυματίες.

Με κομμένη την ανάσα ο κόσμος παρακολουθεί τις τραγικές εξελίξεις. Μεταξύ αυτών φυσικά και πολλοί επώνυμοι που έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την βαθύτατη θλίψη τους.

Η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν μεταξύ αυτών.

" Για λίγο ευχήθηκα να ταν τα τρένα μοντελάκια στο σαλόνι μας, κ τα χέρια που ελέγχουν του κοραλάκου...να μην είχε γίνει τέτοιο κακό.Θλίψη κ μέρα δύσκολη για τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν κ χάθηκαν σήμερα", ήταν το ένα από τα ποστ που έκανε.

unknown_333857287_2517341915088192_3601781104589667414_n.jpg

Δεν ήταν όμως το μοναδικό. Ακολούθησε ακόμα ένα ...

anartiseis-baltatzi-(2).jpg

και στη συνέχεια κι ένα τρίτο στο οποίο αποτυπώνεται όλη τη θλίψη που νιώθει ένας άνθρωπος για τον κόσμο στον οποίο ζει.

anartiseis-baltatzi-(3).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved