Ρούλα Ρέβη: «Δεν είναι όμορφη πια αυτή η χώρα …»

Η ανάρτηση της γνωστής φωτογράφου για την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ρούλα Ρέβη: «Δεν είναι όμορφη πια αυτή η χώρα …»

Η τραγωδία των Τεμπών έχει προκαλέσει ένα τεράστιο σοκ σε όλη τη χώρα. Ο κόσμος παρακολουθεί άφωνος όλες τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό συμβάν με τους 44 νεκρούς - μέχρι στιγμής- και τους δεκάδες τραυματίες.

Το δράμα των ανθρώπων που αναζητούν τα παιδιά και τους συγγενείς τους που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία και δεν έχουν ταυτοποιηθεί, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο – πώς θα μπορούσε άλλωστε. Από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναδημοσιεύονται φωτογραφίες των αγνοουμένων που αναζητούνται σε μια προσπάθεια εντοπισμού τους.

Η οργή και η αγανάκτηση περισσεύει … Δεκάδες είναι οι αναρτήσεις προσώπων της ελληνικής showbiz που μέσα από αναρτήσεις τους εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη για την τραγωδία.

Μεταξύ αυτών και η Ρούλα Ρέβη, η οποία με μια ανάρτησή της προσπάθησε να αποτυπώσει το μέγεθος των συναισθημάτων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν είναι όμορφη πια αυτή η χώρα …» έγραψε επιλέγοντας μια ραγισμένη καρδιά.

https://www.instagram.com/p/CpPyUoCoU9I

Τα λόγια άλλωστε είναι φτωχά για να περιγράψουν τα όσα ζούμε τις τελευταίες ώρες.

Και η γνωστή φωτογράφος το γνωρίζει πολύ καλά καθώς στις περισσότερες αναρτήσεις της μιλάει όταν έχει κάτι να πει ή να μοιραστεί. Γι΄αυτό και το χθεσινό της ποστ ήταν όσο πιο περιεκτικό γινόταν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved