Καλομοίρα: Η αλλαγή που έκανε η κόρη της στα μαλλιά

Μαμά και κόρη με ίδιο look εντυπωσιάζουν!

Καλομοίρα: Η αλλαγή που έκανε η κόρη της στα μαλλιά

Η Καλομοίρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αναστασίας που τη δείχνει στο κομμωτήριο να κόβει τα μαλλιά της αρκετά κοντό καρέ. Κούρεμα που έκανε και η ίδια η τραγουδίστρια και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μαμά και κόρη» σχολίασε στις φωτογραφίες που ανήρτησε με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Βλέπετε τα κορίτσια του σπιτιού προετοιμαζόντουσαν για να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων και διάλεξαν να κάνουν ίδιο κούρεμα. Η μόνη διαφορά; Το χρώμα των μαλλιών της Καλομοίρας, που τους τελευταίους μήνες είναι ξανθά.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ.

Τελευταία φορά που είχαμε δει πολλές φωτογραφίες της Αναστασίας και πόσο έχει αλλάξει από τη γέννησή της μέχρι σήμερα ήταν το καλοκαίρι, που γιόρτασε τα 6α της γενέθλια. Τότε η μαμά Καλομοίρα, είχε δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες της κόρης της γράφοντας: «Το πολύτιμο κορίτσι μου γίνεται 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και πολλή χαρά και γέλια. Η ζωή είναι σκληρή αλλά επίσης όμορφη. Η ζωή δεν είναι τέλεια αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από το κακό και υπάρχει καλοσύνη μέσα σε όλους μας ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες. Εύχομαι να μην ξεχάσεις ποτέ τι αξίζει στη ζωή. Η επιτυχία είναι υπέροχη αλλά η οικογένεια και η αγάπη τα πάντα. Χρόνια πολλά μικρό μου κορίτσι. Η μαμά σε αγαπά πολύ!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved