Φλορίντα Πετρουτσέλι: Σπάνια φωτογραφία του συζύγου με τον γιο της

Μία φωτογραφία του Άρη Γούτου και του μικρού Κωνσταντή δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Σπάνια φωτογραφία του συζύγου με τον γιο της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της. Εξαίρεση αποτελούν οι ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια, επέτειοι και γιορτές.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χθες, η δημοσιογράφος φωτογράφισε τον δικό της Βαλεντίνο, τον έρωτα της ζωής της, Άρη Γούτο. Ήταν μία από τις λίγες φορές που η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε φωτογραφία του συζύγου της και μάλιστα στη συγκεκριμένη ο επιχειρηματίας πόζαρε με τον γιο τους, Κωνσταντή. Μπαμπάς και γιος βρίσκονται στη θάλασσα και ποζάρουν στην άμμο.

Όσο για το σχόλιο της δημοσιογράφου, ήταν λιτό και περιεκτικό: amore.

goutos-gios.jpg

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Στιγμιότυπα με τα παιδιά της

Η δημοσιογράφος και ο Άρης Γούτος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μαίρη και τον Κωνσταντή. Τα δύο αδέρφια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και για κάποια χρόνια η Φλορίντα Πετρουτσέλι απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα για να αφιερώσει στα παιδιά της όλο τον χρόνο και την ενέργειά της.

Πέρυσι έκανε ένα δυναμικό come back στο πλευρό της φίλης και κουμπάρας της, Ελεονώρας Μελέτης, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου τη βλέπουμε και φέτος.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσιεύσει σε Instagram Stories στιγμιότυπα με τα παιδιά της και αν κάτι κλέβει τις εντυπώσεις πάντα αυτό είναι το στιλ τους.

Η Μαίρη με τζιν μπουφάν, φλοράν φούστα, καλσόν και μάλλινες κάλτσες.

kori-petroutseli.jpg

Εξίσου trendy και casual και το ντύσιμο του Κωνσταντή.

gios-petroutseli.jpg

Ακόμα μία απολαυστική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος είναι η παρακάτω η οποία είναι και η πιο πρόσφατη με την κόρη της.

florinta-petroutseli-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved