Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της διαβάζει το βιβλίο που ταυτίστηκαν πολλές μητέρες

Η μικρή ανέβηκε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, χώθηκε στην κυριολεξία μέσα στα σκεπάσματα και πήρε το βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει» της Ελεονώρας Μελέτη στα χέρια της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της διαβάζει το βιβλίο που ταυτίστηκαν πολλές μητέρες

Και ποια γυναίκα δεν έχει διαβάσει το βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη «Γυναίκα Ψάχνει». Ένα βιβλίο που αναφέρει όσα βιώνει η σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν ακολουθεί τα στερεότυπα αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη όταν πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο. Μάλιστα κάθε γυναίκα (ειδικά μαμά) που διάβασε το βιβλίο της Ελεονώρας, αναγνώρισε κομμάτια του εαυτού της και κομμάτια της δικής της καθημερινότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες που το έχουν διαβάσει είναι η κουμπάρα της (να σας θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει βαφτίσει τον γιο της Φλορίντας, Κωνσταντή) και πολύ καλή της φίλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το βιβλίο λοιπόν βρίσκεται στο σπίτι, στο συρτάρι του κομοδίνου και η μικρή Μαίρη, κόρη της Φλορίντας, άδραξε την ευκαιρία να το διαβάσει μιας και γνωρίζει ότι η γυναίκα στο εξώφυλλο είναι η μαμά της Αλεξάνδρας.

florinta-kori-krevati.jpg

«Βρήκε στο συρτάρι μου το βιβλίο της μαμάς της Αλεξάνδρας και είπε να ρίξει μια ματιά!», σχολίασε όλο χαρά η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσιεύοντας το Insta Story στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Η Ελεονώρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια. Βγαίνουμε συχνά έξω μαζί με τους άντρες και τα παιδιά μας και έχουμε μια κοινή πορεία όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή. Εκείνη γέννησε τρεις μήνες πριν από μένα. Ένα μεσημέρι που ήμουν στον Alpha, με πήρε, τηλέφωνο και μου είπε "είμαι έγκυος, αλλά δεν το ξέρει κανείς". Μετά από τρεις μήνες έμεινα εγώ. Πιστεύω πως οι κόρες μας θα γίνουν κολλητές» είχε πει σε συνέντευξή της στο Down Town.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Από αυτές τις αναρτήσεις δεν λείπουν και τα δύο παιδιά της.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από αυτά τα όμορφα στιγμιότυπα που έχουμε ξεχωρίσει εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved