Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έβγαλε selfie με την κόρη της - Απίθανη η πόζα της μικρής

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έβγαλε selfie με την κόρη της - Απίθανη η πόζα της μικρής

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Εξαίρεση αποτελούν οι λιγοστές αναρτήσεις στο προφίλ της με την Μαίρη και τον Κωνσταντή με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια, καλοκαιρινές διακοπές και γενέθλια.

florinda-petroutseli-paidia-2.jpg

Ενίοτε, βέβαια, μοιράζεται και στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της μέσα από Instagram Stories που χάνονται 24 ώρες μετά. Από τα πιο πρόσφατα είναι τα παρακάτω κατά τη διάρκεια εξόδους τους.

Η Μαίρη με τζιν μπουφάν, φλοράν φούστα, καλσόν και μάλλινες κάλτσες.

kori-petroutseli.jpg

Εξίσου trendy και casual και το ντύσιμο του Κωνσταντίνου.

gios-petroutseli.jpg

Η απίθανη selfie της Φλορίντας με την κόρη της

Μία ακόμα φωτογραφία με την Μαίρη δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο η δημοσιογράφος. Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φακό χαμογελώντας. Αυτή βέβαια που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η μικρούλα, η οποία παρότι δεν φαίνονται τα μάτια της, έχει πάρει μία πόζα… απολαυστική.

florinta-petroutseli-kori.jpg

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που και φέτος βλέπουμε στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε κάνει ένα διάλειμμα αποχωρώντας προσωρινά. Τότε είχε πει:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί. Πέρναγα τόσο ωραία. Πού να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδρεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό»

Πέντε μήνες μετά την οικειοθελή της αποχώρηση, η δημοσιογράφος επέστρεψε, κάτι που χαροποίησε τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved