Τα πρώτα χιόνια έπεσαν - Οι αναρτήσεις διάσημων μαμάδων

Η Κυριακή για αρκετούς ήταν η πρώτη μέρα του χιονιού, κάποιοι άλλοι είδαν σήμερα, Δευτέρα, άσπρη μέρα!

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν - Οι αναρτήσεις διάσημων μαμάδων

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έδειξε τα… δόντια της από την Κυριακή και συνεχίζεται μέχρι και σήμερά. Πολλοί ήταν οι διάσημοι που πήραν τα βουνά στην κυριολεξία ή τα βόρεια για να δουν μια άσπρη μέρα ή απλά επέλεξαν την θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

Κάπως έτσι ήρθαν και οι πρώτες αναρτήσεις από τις διάσημες μαμάδες (και μπαμπάδες) φυσικά. Βλέπετε κάποιοι μπαμπάδες, όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ντύθηκε και ζεστά και βγήκε με την αγαπημένη του Ιωάννα και το μικρό τους «πιράνχας» να απολαύσουν λίγο το χιόνι.

«Δημήτρης + j. + νουνίτο = οικογένεια ♾️», σχολίασε κάτω από αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες.

Λίγο αργότερα ακολούθησαν μερικά insta stories που απαντούσε σε όλους εκείνους που έσταξαν χολή επειδή είχαν το μικράκι τους στο χιόνι. Να υπένθυμίσουμε και εμείς με τη σειρά μας λοιπόν ότι «σύμφωνα με τους παιδιάτρους, τα μωρά δεν κινδυνεύουν να αρρωστήσουν από το κρύο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς».

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην έβγαλε το μωρό (ακόμη) έξω στο χιόνι όμως δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του και δεν γίνεται να μην το βάλουμε μέσα στις αναρτήσεις των διάσημων μαμάδων.

diasimoi-goneis-me-mora-(1).jpg

«Δυο μηνών μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι απλωμένο σαν αστερίας πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό «κάποτε»🌱Α ρε φασόλι άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα.», σχολίασε κάτω από τούτη τη φωτογραφία.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και εκείνη δεν βγήκε στα χιόνια δεν πήρε τα βουνά και τα βόρεια για να φωτογραφηθεί. Επέλεξε τη ζεστασιά του σπιτιού της και το νόστιμο, σπιτικό ιταλικό φαγητό. Βλέπετε, φίλοι της οργάνωσαν μια ιταλική βραδιά για τις κόρες της.

«Αγάπη είναι οι κολλητοί σου, που δεν έχουν παιδιά, να οργανώνουν βραδιά ιταλικής κουζίνας για τα δικά σου».

https://www.instagram.com/p/CoS1aNiuN4x

Έλενα Ασημακοπούλου

diasimoi-goneis-me-mora-(15).jpg

Μαρία - Ροζαρια Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου φωτογράφησε την κόρη της στα χιόνια. Μαμά και κόρη περπάτησαν στους χιονισμένους δρόμους της γειτονιάς τους και απόλαυσαν την Κυριακή τους.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν βγήκε με τα κορίτσια της στα χιόνια, ούτε δημοσίευσε (ακόμη) κάποια φωτογραφία με τη Φιλίππα και την Αριάνα, όπως έκανε πέρισυ που τα κορίτσια είδαν για πρώτη φορά χιόνια στη ζωή τους.

diasimoi-goneis-me-mora-(14).jpg

Φέτος η φωτογραφία από την πρώτη μέρα των χιονιών έδειχνε την Αριάνα στην αγκαλιά φίλης της να διαβάζουν παραμύθια.

Δέσποινα Καμπούρη

diasimoi-goneis-me-mora-(13).jpg

Η αγαπημένη μας Δέσποινα Καμπούρη, το Δεσποινάκι μας, έβαλε ξύλα στο τζάκι, φόρεσε τις πιο ζεστές πιτζάμες και πήρε στην αγκαλιά της τον Τάρα και το Χριστινάκι της. Ό,τι καλύτερο αν μας ρωτάτε.

Μαρία Ηλιάκη

diasimoi-goneis-me-mora-(12).jpg

Για το τέλος αφήσαμε τη Μαρία Ηλιάκη, που πρόσφατα μετακόμισε στα Βόρεια Προάστια, άφησε την αγαπημένη της Νέα Σμύρνη και απόλαυσε τη μέρα με τη μικρή της κόρη μέσα στο νέο τους σπίτι. Μαμά, μπαμπάς και κόρη ζωγράφισαν στο «μαγικό» χαλάκι με μαρκαδόρους νερού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved