Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φωτογραφία με τα παιδιά της στη γέφυρα της Παλαιοκαρυάς

Μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φωτογραφία με τα παιδιά της στη γέφυρα της Παλαιοκαρυάς

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα Social Media, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και όταν το κάνει αφορμή είναι συνήθως κάποια γιορτή, γενέθλια ή άλλη ιδιαίτερη περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση έκανε ανήμερα των Χριστουγέννων. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτινές ημέρες στην Βόρεια Ελλάδα και μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα στιγμιότυπο με τον γιο και την κόρη της. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Μαίρη και ο μικρός Κωνσταντής ποζάρουν οι τρεις τους στον φακό μπροστά από τη γέφυρα της Παλαιοκαρυάς.

florinta-petroutseli-paidia.jpg

Η γέφυρα της Παλαιοκαρυάς

Η γέφυρα της Παλαιοκαρυάς απέχει μισή ώρα περίπου από τα Τρίκαλα και είναι ένα από τα πιο όμορφα πέτρινα γεφύρια στην Ελλάδα. Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο καταρράκτες, το Φαράγγι της Παλαιοκαρυάς, γεφυρώνοντας τις όχθες του Πορταϊκού.

Κατασκευάστηκε το 1550 και έχει μήκος 26 μέτρα και ύψος 10 μέτρα. ΄

gefura-leptokaruas.jpg

Φωτογραφίας: Άλκηστις Κοϊνάκη

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το δυναμικό come-back στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

Πέντε μήνες μετά την αποχώρησή της για προσωπικούς λόγους, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της είναι ενθουσιασμένη.

Τότε είχε πει: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί. Πέρναγα τόσο ωραία. Που να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό»

https://www.instagram.com/p/CdXuMw1sLf2

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέστρεψε στη δεμένη παρέα του πρωινούς στις 12 Δεκεμβρίου και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν το συζητώ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στα φιλαράκια μου τα ωραία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved