Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πανεύκολη συνταγή της για μπισκότο χωρίς ζάχαρη και αυγά

Αυτό το υγιεινό μπισκότο το έφτιαξε μαζί με τα παιδιά της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πανεύκολη συνταγή της για μπισκότο χωρίς ζάχαρη και αυγά

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε καιρό να δείξει στα social media μια νέα της συνταγή.

Μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου πολύ συχνά παρουσίαζε απλές και νόστιμες συνταγές, η γνωστή παρουσιάστρια επικεντρώθηκε στις νέες της επαγγελματικές δραστηριότητες.

Το ότι δεν ανεβάζει, όμως, συχνά συνταγές δεν σημαίνει ότι δεν μαγειρεύει. Χθες, λοιπόν έφτιαξε μια εύκολη συνταγή μπισκότο με μπανάνα χωρίς ζάχαρη και αυγά.

Ας δούμε πώς το φτιάξετε:

Λιώνετε δύο ώριμες μπανάνες με το πιρούνι

Υλικά

  • 2 μπανάνες
  • 100 quaker
  • 30 ml μέλι
  • καρύδια
  • σοκολάτα

Εκτέλεση

Λιώνετε τις δύο ώριμες μπανάνες με το πιρούνι, ρίχνετε το κουάκερ, τα τριμμένα καρύδια και το μέλι. Ανακατεύετε και στη συνέχει απλώνετε τη ζύμη με ένα πιρούνι σε αντικολλητικό χαρτί. Απλώνετε τα κομμάτια σοκολάτας και ψήνετε στους 180 C μέχρι να ροδίσει.

H …επιστροφή στο Mega

H παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη.

Κι εκεί είπε πολλά: «Σηκώνομαι κατά τις 7 η ώρα και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ανάβω την τηλεόραση. Βλέπω πρώτα άλλα πράγματα και μετά βλέπω εσάς, πάντα στο MEGA. Τα συναισθήματά μου είναι περίεργα, από τη μία νιώθω ένα κενό, γιατί είναι μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ, μία παρέα ωραία. Κάποιες στιγμές γίνεσαι και λίγο γραφικός, όταν ακούς κάποιον για παράδειγμα να λέει ότι «τους αγαπάω και τα λοιπά», αλλά εγώ έτσι νιώθω», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μου λείπετε γιατί σας νιώθω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Καμιά φορά όταν χαζεύω στο youtube βλέπω κάτι βιντεάκια που «κλαίγαμε» από τα γέλια με πράγματα που είχαμε κάνει και λέω «τι ωραία που είχαμε περάσει». Μου έκανε πολύ καλό όλο αυτό. Νιώθω μέσα από την παρουσία μου στην εκπομπή ότι ωρίμασα και πήγα ένα βήμα παρακάτω», συμπλήρωσε.

Τέλος, για την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανέφερε: «Μπορείτε να με πείτε και ανερχόμενη επιχειρηματία, έχω εταιρεία με κοσμήματα. Θέλω να ασχολούμαι με κάτι και να νιώθω δημιουργική. Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και μέσα σε αυτό είναι και τα κοσμήματα. Επειδή όμως τα κοσμήματα είναι πολύ ακριβά, υπάρχουν κοσμήματα γουστόζικα που σου φτιάχνουν τη διάθεση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved