Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μαθαίνει την αλφαβήτα

Η γνωστή παρουσιάστρια βοηθά τον γιο της να μάθει το ελληνικό αλφάβητο.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μαθαίνει την αλφαβήτα

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και της Κυβέλης.

Η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από τη φροντίδα των παιδιών και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, οι δε αναρτήσεις της Instagram Vs Reality γνωρίζουν μεγάλη απήχηση καθώς παρουσιάζει με χιούμορ και ειλικρίνεια πτυχές της μητρότητας.

Και επειδή ξέρει από πρώτο χέρι τη δύναμη της εικόνας και των social media, εκείνο που προσπαθεί να περάσει μέσα από τα ποστ της είναι ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να πιστεύει στον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν.

https://www.instagram.com/p/CmB6iPxrlLk

«INSTAGRAM 🔴

Δεν είναι περίεργο να κοιτάζεις τον εαυτό σου μερικές φορές και να μην τον αναγνωρίζεις? Είχε καιρό να πέσει τέτοιο φτιασιδωμα σε μούτρα και μαλλιά και αναρωτιέμαι ποια είναι η κοπέλα στην photo ...🤪🤡🙊

REALITY 🔴
... κι όσο κοιτώ την κοπέλα με τα πορτοκαλιά, σκέφτομαι ποια είναι αραγε η αλήθεια της... και απο την άλλη, κάποια αλλη στην δεύτερη φωτο μεσημέρι Κυριακης στον καναπέ, με άβαφη ρίζα και πιτζαμες. Οσο τις κοιτάζω, το ξανασκεφτομαι και καταλήγω στο συμπέρασμα πως καλή είναι μωρέ κι η πρωτη, απλά δεν είναι πολυεργαλειο. Η άλλη με τον κότσο και τα αλουστα μαλλιά φέρνει βόλτα δύο πιτσιρίκια, ένα νοικοκυριό, και δουλειά. Η άλλη βάφτηκε, χτενιστηκε και μου θύμισε κάτι λίγο απ' τα παλιά οκ! Φανταζομαι πως αν της πεις να αλλάξει μια πάνα, να ανακατέψει λίγο τον αρακά ή να φορέσει μια φόρμα για να φύγει βιαστικά για την δουλειά θα φρικάρει...
Απαντώντας στο ερώτημα αν τα ράσα κάνουν τον παπά ή ο παπάς τα ράσα, μπορεί και να υποστήριζα το πρωτο.
Πάντως την δευτερη την πάω πιο πολύ, γιατί δίχως εκείνη σπίτι δεν κρατιέται. Είπαμε και η άλλη καλή αλλά υστερεί σε πολλά... πιστέψτε με την έχω δοκιμάσει...
Καλό υπόλοιπο Κυριακής ❤»

Η καθημερινότητα με τον γιο της

Ο Γιώργος θα γίνει 3 ετών τον προσεχή Ιανουάριο. Ο ερχομός της αδελφής του τον …αποσυντόνισε λίγο παρά την προετοιμασία από την πλευρά της μαμάς του.

gasteratou-paidia.jpg

Η ζήλια ήταν ένα συναίσθημα που βίωσε τους πρώτους μήνες – όπως αποκάλυψε η μαμά του – η οποία συναγωνιζόταν την αγάπη και την τρυφερότητα που ένιωθε για την αδελφή του.

Έτσι, από τη μια έμπαινε στη φωλιά ύπνου της Κυβέλης,

gasteratou-me-gio3.jpg

και από την άλλη, την πήγαινε βόλτα.

gasteratou.jpg

Η Μαντώ Γαστεράτου φροντίζει να περνά χρόνο μαζί του – και μόνο οι δυο τους – ώστε ο Γιώργος να μην αισθάνεται ότι τη μοιράζεται με την αδελφή του.

Τις προάλλες λοιπόν η ραδιοφωνική παραγωγός του μάθαινε την αλφαβήτα. Εκείνη έγραφε τα γράμματα και ο Γιώργος τα έλεγε.

1671109110804-568123888-gasteratou-me-gio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved