Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έγινε 1,5 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η μικρή Σεμέλη έγινε 1,5 ετών.

Η Νάντια Μπουλέ έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 16 Ιουλίου του 2021 και χθες η κόρη της έγινε 1,5 ετών ακριβώς. Με αφορμή αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση, η ηθοποιός μοιράστηκε μέσω Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο. Μαμά και κόρη περπατούν στο πάρκο πιασμένες χέρι-χέρι και η Νάντια Μπουλέ γράφει στο Story της:

«1,5 χρόνο μαζί σου».

Νάντια Μπουλέ: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό η ηθοποιός απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της. Μόλις η Σεμέλη έγινε μερικών μηνών, η Νάντια Μπουλέ άρχισε να μοιράζεται περισσότερα στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

Τότε, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται να θηλάζει την μικρούλα…

…ενώ μέσω Instagram είχε αποκαλύψει και το όνομα που επέλεξε για την κόρη της.

Η Σεμέλη έχει πια μεγαλώσει, είναι πιο επικοινωνιακή , πιο ανεξάρτητη και δε σταματά να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της. Από τις αγαπημένες δραστηριότητες μαμάς και κόρης; Η γυμναστική που για την ηθοποιός δεν είναι απλώς μία δραστηριότητα, αλλά τρόπος ζωής, οι βόλτες στη φύση, στις κούνιες και στα πάρκα και οι εκδρομές.

Το Σαββατοκύριακο παίζουν στο σπίτι…

Ενώ η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της και ένα από τα αγαπημένα του αυτοσχέδια παιχνίδια, τα ακροβατικά που κάνουν στο δωμάτιο του σπιτιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved