Νάντια Μπουλέ: Βραδινή βόλτα με την κόρη της

«Christmas excitement», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.  

Νάντια Μπουλέ: Βραδινή βόλτα με την κόρη της

Την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απολαμβάνει με την κόρη της, η Νάντια Μπουλέ.

Φέτος στόλισαν νωρίς παρέα το δέντρο καθώς όπως έγραψε:

«Μπήκαμε και επίσημα στο σπίτι σε κλίμα εορταστικό!
Όταν έχεις παιδί, οι γιορτές παίρνουν άλλη διάσταση και άλλη σημασία, ακόμα κι αν έχεις ακόμα καλοκαιρινά αξεσουάρ στο δωμάτιο!
Φέτος, πιο νωρίς από ποτέ, με περισσότερα λαμπάκια από ποτέ και με συμμετοχή από όλους!».

https://www.instagram.com/p/ClQyXU3qqYw

Από το καθημερινό τους πρόγραμμα δεν λείπουν φυσικά και οι βόλτες καθώς ο καιρός το επιτρέπει.

Εκτός από την παιδική χαρά που είναι στην ημερήσια διάταξη, μαμά και κόρη …βγαίνουν και πιο αργά, χαζεύοντας τα στολισμένα σημεία της πόλης.

Από μια τέτοια πρόσφατη βόλτα τους είναι και το στιγμιότυπο που δημοσίευσε προχθές η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CmUTjwBqI19

Ερωτευμένη με την κόρη της

Η ηθοποιός όπως έχει στο παρελθόν δεν ήταν προτεραιότητά της να γίνει μητέρα αλλά από τη στιγμή που βίωσε τη μητρότητα, η ζωή της άλλαξε:

«Νομίζω ότι η κύρια πηγή του δισταγμού μου ήταν η ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση ενός παιδιού και το γεγονός ότι είναι μια παντοτινή δέσμευση που καθορίζει τον προγραμματισμό της ζωής και της καθημερινότητας σου. Επίσης, πάντα σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σωσία σε κάτι τόσο σημαντικό, αν θα γινόμουν καλή μαμά. Είναι τόσο σπουδαίο το έργο της διαμόρφωσης ενός ανθρώπου που είναι λογικό να σε προβληματίζει. Όμως, από την άλλη, παρόλο που μου το έλεγαν, ειλικρινά δεν περίμενα πόσο ωραίο είναι αυτό που ζεις με το παιδί σου και πόσο δυνατά τα συναισθήματα που σου, γεννιούνται. Είμαι ερωτευμένη μαζί της!», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Hello.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved