Νόνη Δούνια: «Ίδια συγκίνηση για εμένα τότε αλλά και τώρα» - Η ανάρτηση για τον γιο της

Η Νόνη Δούνια έχει κάθε λόγο να καμαρώνει τον γιο της.

Νόνη Δούνια: «Ίδια συγκίνηση για εμένα τότε αλλά και τώρα» - Η ανάρτηση για τον γιο της

Ο Στάθης, ο γιος της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη, είναι 17 ετών και ασχολείται με το water πόλο.

Η μητέρα του πολλές φορές κάνει αναρτήσεις με τις διακρίσεις της ομάδας του γιου της και είναι πολύ περήφανη για την προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Χθες, ο Στάθης αναχώρησε για την Ιταλία προκειμένου να πάρει μέρος σε αγώνες.

Η Νόνη Δούνια θυμήθηκε ότι πριν αρκετά χρόνια, το 2015, ο γιος της ταξίδευε πάλι για να συμμετάσχει σε αγώνες.

«2015 εθνικός water polo Ιταλία - 2022 Υδραικος water polo Ιταλία. Τότε και τώρα. Τότε παιδί 10 ετών... Σήμερα 17 ετών με την ανδρική ομάδα ξαναταξιδεύεις, ώριμος, σίγουρος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση ότι οι κόποι σου και οι θυσίες απέδωσαν. Ίδια συγκίνηση για εμένα τότε αλλά και τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες του γιου της, τότε και τώρα.

https://www.instagram.com/p/CjmzMrkIWE9

Η αγάπη των παιδιών της για τον αθλητισμό

Η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της έχουν μυήσει και τα δύο παιδιά τους στον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Ο Στάθης όπως είπαμε, ασχολείται με το water polo και η κόρη τους, Ρία, με την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Ας σημειωθεί ότι η Νόνη Δούνια ήταν από τις πρώτες αθλήτριες υδατοσφαίρισης στον Πειραιά, τόσο στον Εθνικό όσο και στην Καστέλλα.

Η μάλιστα σε συνέντευξή της (Secret) είχε δηλώσει: « Είναι πολύ βασικό στοιχείο, ως μάθημα ζωής, ο πρωταθλητισμός. Σε διδάσκει πειθαρχία και το σημαντικότερο απ΄όλα είναι ότι σε μαθαίνει να χάνεις και να διαχειρίζεσαι τις ήττες σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να μη το βάζεις κάτω, να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις να προσπαθείς».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και των δύο παιδιών της Νόνης Δούνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved