Νόνη Δούνια: Η όμορφη selfie με τον γιο της και οι ευχές για τη γιορτή του

Ο γιος της Νόνης Δούνια γιορτάζει σήμερα.

Νόνη Δούνια: Η όμορφη selfie με τον γιο της και οι ευχές για τη γιορτή του

Του Αγίου Ευσταθίου σήμερα και μεταξύ αυτών που γιορτάζουν είναι και ο γιος της Νόνης Δούνια, Στάθης.

Η γνωστή πολιτικός θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια… Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία που είναι μαζί του στο αυτοκίνητο, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά Στάθη μας! Εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και καλοτυχία, να συνεχίζεις να φωτίζεις τον κόσμο γύρω σου, να είσαι ευτυχισμένος με ότι κάνεις στη ζωή σου, να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν, σε αποδέχονται, σε σέβονται, σε αγαπούν και το ίδιο να κάνεις κι εσύ. Μην πάψεις ποτέ να ονειρεύεσαι...».

https://www.instagram.com/p/CitoPWTI_wg

Η σχέση με τον γιο της

Ο Στάθης Μουρατίδης γεννήθηκε το 2005. Ασχολείται με τον αθλητισμό όπως και η αδελφή του Ρία και έχει μια αγαπησιάρικη σχέση με τη μαμά του.

Είναι πλέον 17 ετών και όπως πολύ εύστοχα έγραψε σε ένα ποστ της η Νόνη Δούνια «
τα αγόρια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σου, σε εξαντλούν, σε κάνουν πολλές φορές να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου... Όμως με ένα τους βλέμμα ή μία αγκαλιά ή μία καλή κουβέντα κάνουν την καρδιά σου να λιώνει.Να τα εκατοστήσεις Στάθη μας! 17 χρόνια μου γεννάς τα πιο ωραία και δυνατά συναισθήματα».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε αποκαλύψει ότι γίνεται αυστηρή όποτε χρειαστεί. «Μια φορά τον έχω πιάσει να μου λέει ψέματα. Η ποινή ήταν μεγάλη. Ανάλογα με τις πράξεις κάνω τις ποινές, κάθε μία έχει ανάλογη συνέπεια», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλα στιγμιότυπα της Νόνης Δούνια με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved