Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μοναχογιό της

Μαμά και γιος κοιτάζονται με λατρεία στα μάτια.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μοναχογιό της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου την περίοδο των γιορτών έκανε μια ανάρτηση με τον γιο της, Κωνσταντίνο, πολύ τρυφερή και αγαπησιάρικη.

Κάθεται ο ένας απέναντι από τον άλλον και κοιτάζονται στα μάτια με λατρεία.

Είναι από μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram με τον μοναχογιό της.

https://www.instagram.com/p/CmmdFTPLn9K

Η αδυναμία του γιου της στον μπαμπά του

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στις «Μαμά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για την αδυναμία που έχει ο γιος της στον πατέρα του.

«Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. ο γιος της) κοιμάται πολλά βράδια με τον μπαμπά του, του έχει αδυναμία. Πολλές φορές μου λένε “φύγε εσύ, δεν σε θέλουμε!”».

https://www.instagram.com/p/B6ndGC0loy3

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα. Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv.gr η ηθοποιός τον γνώρισε στο αεροδρόμιο.

https://www.instagram.com/p/B7Oi-ySFRoF

«Γνώρισα τον σύζυγό μου στο αεροδρόμιο. Ήξερα ότι είναι δικηγόρος και είπα “τέλεια, βαρετός”… Ήταν το αντίθετο: κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με τη φύση, δεν κάθεσαι ήσυχη με τον Δήμο. Δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Όταν ήρθε και με είδε ενθουσιάστηκε. Έχει καταλάβει τη δουλειά μου. Καταρχάς δεν ζηλεύει. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τα αγόρια μου».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved