Μαρίνα Ασλάνογλου: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τον γιο της

Μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Πέππα και τον τετράχρονο Κωνσταντίνο, δημοσίευσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Instagram.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τον γιο της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Πέππα και τέσσερα χρόνια πριν έφερε στον κόσμο τον γιο της, Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/CbFB7NvObvO

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα, ωστόσο δεν αναρτά συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με εξαίρεση διακοπές και ειδικές περιστάσεις, όπως γενέθλια και γιορτές.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες, δε, είναι ακόμα πιο σπάνιες. Μέχρι πρότινος, τη πιο πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία είχε δημοσιεύσει τον Μάρτη του 2021 με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του γιου της. Μία ακόμα οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε πρόσφατα η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Instagram μέσω Instagram Story. Η ηθοποιός, ο σύζυγός της και ο μικρός Κωνσταντίνος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελώντας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι και από τις λίγες φορές που δεν έχει κρύψει τα χαρακτηριστικά προσώπου του γιου της.

Όσο για το σχόλιό της, μικρό και περιεκτικό: «Το καλοκαίρι μας»

marina-aslanoglou-oikogeneiaki-foto.jpg

Μαρίνα Ασνάνογλου: Η μάχη με την υπογονιμότητα και η μητρότητα

Η Μαρίνα Ασνάλογλου έχει μιλήσει μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και μέσω social media για την μητρότητα και την προσωπική της μάχη με την υπογονιμότητα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», έναν χρόνο πριν είπε:

«Πιστεύω είμαι μια καλή μαμά. Προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας. Θέλω να μάθει να σκέφτεται, να είναι σωστός και επειδή είναι αγόρι θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας».

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και για την εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία θεωρεί ότι παραμένει ταμπού:

«Ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δυσκολεύτηκα να έρθει στη ζωή μου αλλά η χαρά μου είναι μεγάλη. Όταν μίλησα για τη μέθοδο της εξωσωματικής, μου έστειλαν μήνυμα διάφορες κοπέλες. Σε μία σύστησα τον γιατρό μου και αυτήν την στιγμή έχει ένα παιδάκι. Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή ότι οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι μεγάλες ηλικία. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει».

Για την εξωσωματική γονιμοποίηση είχε μιλήσει και μέσα από τις αναρτήσεις της. Με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, είχε πει μεταξύ άλλων:

«…Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι!...»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίνας Ασλάνογλου με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved