Μουμούρης – Γιαννακοπούλου: Νέες φωτογραφίες με τις κόρες τους στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram.

Μουμούρης – Γιαννακοπούλου: Νέες φωτογραφίες με τις κόρες τους στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Στην ορεινή Αρκαδία βρέθηκαν πρόσφατα ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου με τις κόρες τους. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι ενεργή στα social media και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τους στην γραφική Στεμνίτσα.

«Μικρή οικογενειακή απόδραση στην πανέμορφη, αγαπημένη μας Αρκαδία» είχε γράψει κάτω από τις φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους να ποζάρουν σε διάφορα σημεία του χωριού.

Μαζί τους βρέθηκε και η αδερφή της πολιτικού με την οποία μοιάζουν πολύ.

nadia-giannakopoulou-arkadia.JPG

Αυτήν την ανάρτηση ακολούθησε και μία δεύτερη με ακόμα περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Οι φωτογραφίες αυτή τη φορά είναι τραβηγμένες στα Λαγκάδια Αρκαδίας, μία κωμόπολη χτισμένη αμφιθεατρικά που παλιά την αποκαλούσαν και «κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου».

«Αρκαδία και ειδικά Γορτυνία σημαίνει πανέμορφα χωριά, με υπέροχους ανθρώπους, με καταπληκτική φύση, με πολιτισμό» γράφει η Νάντια Γιαννακοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: 18 χρόνια μαζί και 3 παιδιά

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου μετρούν πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας. Γνωρίστηκαν στο σχολείο, και έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα όταν ήταν φοιτητές. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, έχουν περάσει στιγμές δύσκολες, στιγμές χαράς και έχουν αποκτήσεις τρεις κόρες: την Κατερίνα που φέτος έγινε 14 ετών, την Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη και την Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

Ο ηθοποιός δεν έχει social media και γενικά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Οι μόνες φωτογραφίες με τις κόρες τους είναι αυτές που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της η Νάντια Γιαννακοπούλου, συνήθως με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις, γενέθλια και γιορτές.

Παρακάτω η φωτογραφία που ανήρτησε με αφορμή τα 46α γενέθλια του Μάξιμου Μουμούρη τον περασμένο Νοέμβρη.

https://www.instagram.com/p/Cles1YmtQzl

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου είχε και η ίδια γενέθλια τα οποία γιόρτασε οικογενειακά στο σπίτι με τα παιδιά, τα ανίψια, τον σύζυγο, την αδερφή και τον μπαμπά της.

nadia-giannakopoulou-genethlia.JPG

Ακόμα μία φωτογραφία από τον στολισμό του δέντρου.

https://www.instagram.com/p/CltXMLDNd3q
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved