Μάξιμος Μουμούρης: Στόλισε με τις κόρες του το δέντρο

Ο Μάξιμος Μουμούρης στολίζει το δέντρο με τις τρεις κόρες του και η Νάντια Γιαννακοπούλου τους απαθανατίζει. 

Μάξιμος Μουμούρης: Στόλισε με τις κόρες του το δέντρο

Ο Μάξιμος Μουμούρης πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχει λογαριασμό στα social media και οι λιγοστές φωτογραφίες με τις κόρες και την σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, είναι αυτές που έχει δημοσιεύσει η ίδια η πολιτικός.

Μετά τη φωτογραφία με σύσσωμη την οικογένεια με αφορμή τα 46α γενέθλια του ηθοποιού, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μοιράστηκε ακόμα ένα οικογενειακό στιγμιότυπο μέσω Instagram.

Μπαμπάς και κόρες στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Μάξιμος Μουμούρης βάζει αστέρι στην κορυφή, τα τρία κορίτσια κρεμάνε μπάλες στα κλαδιά και η Νάντια Γιαννακοπούλου απαθανατίζει τα στιγμιότυπα.

Το δέντρο είναι ψηλό, εντυπωσιακό και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το χρυσό.

«Στολίσαμε και για φέτος! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλες και όλους!» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CltXMLDNd3q

Μάξιμος Μουμούρης: «Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς»

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την πατρότητα και τη σχέση του με τις κόρες του.

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι μαζί πάνω από 18 χρόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλο έχουν περάσει στιγμές δύσκολες, στιγμές χαράς και έχουν αποκτήσεις τρεις κόρες: την Κατερίνα που φέτος έγινε 14 ετών, την Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη και την Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved