Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογραφίζει την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μικρή Κυβέλη με χριστουγεννιάτικο outfit μέσα στην καλαθούνα. 

Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογραφίζει την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι γνωστό ότι έχει χιούμορ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις στο Instagram. Κάτι ακόμα που την χαρακτηρίζει είναι ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια. Συχνά στο προφίλ της δημοσιεύει φωτογραφίες που εκ πρώτης φαίνεται να αποτυπώνουν μία τέλεια στιγμή, όμως εκείνη γράφει όλο το παρασκήνιο που έχει προηγηθεί αλλά και τι πραγματικά σκέφτεται και βιώνει.

Το ίδιο έκανε και σε μία από τίς τελευταίες αναρτήσεις. Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής Κυβέλης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η μπέμπα φοράει χριστουγεννιάτικο κορμάκι, αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και κοιτάζει το εντυπωσιακό δέντρο.

mado-gasteratou-kori-dentro.webp

Η παρουσιάστρια γράφει αρχικά: «Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε πιο νωρίς το δώρο μου κάτω από το δέντρο φέτος!». Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία μιλάει για την καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι και το πώς διαχειρίζεται ο γιος της, Γιώργος, την άφιξη της μικρής του αδερφής. Μάλιστα στο τέλος, ζητάει και τη γνώμη των ακολούθων της.

«... μαζί με τον Άγιο Βασίλη, τα Χριστούγεννα και τα ξωτικά πάει πακέτο και ο καλικάντζαρος των Χριστουγέννων... Μα πιπίλα θα έχει στο στόμα το μωρό, θα την πάρει! Μα κουδουνίστρα θα κρατάει το μωρό, θα την αρπάξει, σκούφο θα φοράει, θα τον βγάλει και θα τον φορέσει κι εκείνος! Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι όταν πάω να βγάλω φωτογραφία το μωρό κάθεται και στήνεται για να βγει κι αυτός... έχει πλάκα από την μία να τον βλέπω να διεκδικεί την προσοχή μας από την άλλη καταλαβαίνω και συναισθάνομαι την αγωνία του να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Είναι η καταλληλότερη περίοδος να του δώσω την ευκαιρία να εκφράσει την ζήλεια του και φυσικά να καταλάβει ότι του επιτρέπω να αισθάνεται όπως θέλει... κάτι που στην δική μας γενιά στα χρυσά 80s δεν υπήρχε καν σαν σκέψη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αμίμητα σχόλια "δεν κάνει να ζηλεύουμε", "μη ζηλεύεις τον αδερφό σου", "μόνο τα κακά παιδάκια ζηλεύουνε"... και παρόμοιες τέτοιες μπούρδες!

Στον αντίποδα, στην σημερινή εποχή από τα πιο ενθαρρυντικά βήματα για την κοινωνία μας, είναι το γεγονός ότι οι νέοι γονείς δείχνουν περισσότερη ενσυναίσθηση και αναγνώριση/αποδοχή στον συναίσθημα των παιδιών τους, άρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μεγαλώσουμε ψυχικά υγιείς ανθρώπους στο μέλλον που θα εκφράζουν το συναίσθημα, χωρίς καταπίεση και άγχος...

Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά? Πολύ θα ήθελα να μάθω, αν θέλετε γράψτε μου κάτω στα σχόλια ότι νομίζετε»

mado-gasteratou-gios-dentro.webp

Μαντώ Γαστεράτου: Πέντε φωτογραφίες με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο την κόρη της στις αρχές του Αυγούστου. Τα νέα της γέννησης του νέου μέλους αποκάλυψε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram με μία ανάρτηση.

«Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατό! 8.8.2022» έγραψε και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη τότε κόρη της.

https://www.instagram.com/p/ChAPbszLBzz

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμα και ιδού οι πέντε δικές μας αγαπημένες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved