Χρήστος Βασιλόπουλος: Νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τον κατάξανθο γιο του

Το αγοράκι γιόρτασε πρόσφατα τα δεύτερα γενέθλιά του.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τον κατάξανθο γιο του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική όπου έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη σύντροφό του, Sarah Connor. Τον Ιούνιο του 2020 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Apollo, και ο ηθοποιός συχνά εκφράζει την αδυναμία του σε αυτόν μέσα από τις αναρτήσεις του:

«Αυτός ο μικρός Θεός κλέβει την καρδιά μου κάθε μέρα από όταν ήρθε στη ζωή μας. Σήμερα ο Apollo έγινε 18 μηνών. Ένας πραγματικός Έλληνας Θεός, μία πανέμορφη ψυχή με τόσες άρετες που ήδη έχει. Σ' αγαπω, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ!» είχε γράψει το 2021.


https://www.instagram.com/p/CXblwjTJGhI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο διάστημα αυτό σύσσωμη οικογένεια βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα λίγες μέρες πριν γιόρτασαν στην Αθήνα εδώ τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους. Τα γενέθλια του Apollo έγιναν μαζί με τα γενέθλια του γιου του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα, σε ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Για τα γενέθλιά του γιου του, ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram:

«Όσο το πρόσωπο σου θα λάμπει μικρέ μου πρίγκηπα ,και τρέχεις και χαμογελάς και είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα "γεμίζω " από τη λάμψη σου και την καθαρότητα σου. Στα δυο αυτά χρόνια της υπεροχής ύπαρξης σου, ο κόσμος αποκτάει άλλο νόημα. Σε ευχαριστώ κάθε μέρα και κάθε πρωί και βράδυ .

Χρόνια σου πολλά πραγματικέ μου Απόλλωνα!

Σ’ αγαπώ πολύ,
Ο μπαμπάς»

Το παραπάνω κείμενο συνόδευσε με ένα βίντεο όπου το αγοράκι τρέχει χαρούμενο κρατώντας τη μητέρα του από το χέρι.


https://www.instagram.com/reel/CeuCi4tI5BM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του στο Instagram και στις πιο πρόσφατες είναι εμφανές το πόσο έχει μεγαλώσει. Έχει κατάξανθα μαλλιά, γαλάζια μάτια και ένα πρόσωπο σκέτη γλύκα. Αρκετές όμως φωτογραφίες δημοσιεύει και η σύντροφος του ηθοποιός με πιο πρόσφατη την παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/Ce_KuuFrjeU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού αγιριού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved