Πέγκυ Σταθακοπούλου: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κόρη της

Η τρυφερή ανάρτησή της.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κόρη της

Η Πέγκυ Σταθακοποπούλου δεν συνηθίζει τις πολύ συχνές αναρτήσεις με την μοναχοκόρη της.

Παρότι η Χριστίνα είναι 17 ετών, η μητέρα της αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μόνη εξαίρεση , σημαντικά γεγονότα όπως γενέθλια ή διακρίσεις στον αθλητισμό καθώς η κόρη της είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνες οι απλές, όμορφες στιγμές που θέλεις να τις μοιραστείς δημόσια. 'Οπως αυτές που μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός με την κόρη της από τις διακοπές τους, πριν ξεσπάσουν οι πυρκαγιές στη χώρα μας.

Η ανάρτηση έγινε στις 30 Ιουλίου με τη μαμά και την κόρη να είναι αγκαλιά και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CR9khGjhDBn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Και τώρα το σοκολατάκι μου έγινε μια σοκολάτα που άλλη τέτοια δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!??? @cristinaacaldi “, ηταν το τρυφερό σχόλιο της ηθοποιού στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η σχέση με την κόρη της

Όπως έχει εξομολογηθεί, η κόρη της δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της καθώς προσπαθούσαν με τον πρώην σύζυγό της για πάνω από 7 χρόνια να αποκτήσουν παιδί.Όμως, μετά από πολλές προσπάθειες και θεραπείες, η κόρη τους γεννήθηκε την πιο κατάλληλη στιγμή και είναι ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή της.

Παρότι έχει χωρίσει με τον Αλέξανδρο Καλδή μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση τους παραμένει άριστη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είχε μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τον πρώην σύζυγό της:

«Η σχέση μου δεν τον άνδρα μου είναι μια πολύ ισχυρή σχέση ζωής. Πολλά ζευγάρια περνάνε φάσεις που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν εκείνοι και η σχέση τους. Δεν θα χαρακτήριζα την σχέση μου μαζί του έναν κλειστό κύκλο».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη της Χριστίνα, η οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία. « Με την κόρη μου δεν μοιάζουμε εξωτερικά, δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved