Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της ενθουσιάστηκαν με τις νέες τους κούκλες

Είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες κούκλες.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της ενθουσιάστηκαν με τις νέες τους κούκλες

Στα περισσότερα κορίτσια αρέσει να παίζουν με κούκλες και συνήθως η συλλογή τους είναι τεράστια. 'Αλλωστε, ποτέ μια κούκλα δεν είναι αρκετή.

Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε και οι κόρες της Μπέττυς Μαγγίρα, οι οποίες χθες πήραν δώρο δύο πλεκτές κούκλες.

Η μία σε χρώμα ροζ και η δεύτερη σε χρώμα σιέλ.

betty maggira kores koukles doro 3

Τόσο η Αντριάνα όσο και η Ελπινίκη ενθουσιάστηκαν και καθώς η μητέρα τους αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες τους, μοιράστηκε σε insta stories μερικά στιγμιότυπα με τις κόρες τους να κρατούν τις κούκλες.

betty maggira kores koukles doro 1

Ο σύζυγός της και η σχέση με τις κόρες της

Με τον Δημήτρη Μάζη είναι παντρεμένη από το 2009 αλλά είναι μαζί από το 2002. Για εκείνη το μυστικό μιας σχέση είναι η επικοινωνία. « Όταν υπάρχει επικοινωνία και η σχέση είναι ανοιχτή, δεν υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “ PopUp”.

‘Οσον αφορά τη σχέση τη δική της αλλά και του συζύγου της με τις κόρες τους είχε πει μεταξύ άλλων: « Όπως η μαμά βλέπει τέλεια τα παιδιά της, έτσι και τα παιδιά βλέπουν τέλεια τη μαμά τους. Γελάω πάρα πολύ, γιατί είναι αστείο, αν το σκεφτείς, αλλά είναι και τόσο γλυκό. Ο Δημήτρης, είναι υπέροχος μπαμπάς. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου πέρα από σύζυγο».

Και μπορεί να μιλάει για τα προσωπικά της ωστόσο σπάνια θα δούμε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις κόρες της, Εμείς συγκεντρώσαμε τις σχετικά πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved