Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της απολαμβάνει τη ζεστασιά του τζακιού

Η μικρή Σοφία χουχουλιάζει μπροστά από το τζάκι και η Νικολέττα Ράλλη τη φωτογραφίζει.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της απολαμβάνει τη ζεστασιά του τζακιού

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στο Instagram και μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ενίοτε δίνει και συμβουλές μίας και στα δημοφιλή Q&A της πολλοί είναι οι ακόλουθοί της που ζητούν τη γνώμη της σε ποικίλα ζητήματα.

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει ακόμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την κόρη της. Η Σοφία έγινε δύο ετών τον περασμένο Ιούνη και είναι σε μία ηλικία που της αρέσει να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της. Μαμά και κόρη μαγειρεύουν μαζί, παίζουν και πηγαίνουν συχνά βόλτες ή κάνουν εξορμήσεις σε πιο μακρινούς προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/CkiU0mUo3pa

Νικολέττα Ράλλη: Το νέο στιγμιότυπο με τη μικρή Σοφία

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νικολέττα Ράλλη. Αυτή τη φορά απαθανάτισε την Σοφία να κάθεται σε μία πολυθρόνα μπροστά από το τζάκι. Το κοριτσάκι φοράει την πουά ρόμπα του, ροζ παντελόνι κα κάλτσες και απολαμβάνει τη ζεστασιά.

https://www.instagram.com/p/ClwFSVYoHhu

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που το στιλ της μικρούλας είναι άξιο αναφοράς.

Πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με "αυτάκια" Άγιου Βασίλη.

nikoletta-ralli-kori-stolisma-dentrou.jpg

Εντυπωσιακό είναι και το street style της μικρούλας. Ιδού δύο φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει επίσης πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Στη μία το κοριτσάκι φοράει δερμάτινο jacket και sneakers.

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Στην άλλη ολόσωμη ροζ φόρμα. Cuteness overload.

nikoletta-ralli-kori-fashion-icon.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved