Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της στόλισε το δέντρο με χριστουγεννιάτικη αμφίεση

Η μικρή Σοφία βάζει στο δέντρο τις μπάλες και η Νικολέττα Ράλλη την απαθανατίζει.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της στόλισε το δέντρο με χριστουγεννιάτικη αμφίεση

Ένας μήνας σχεδόν απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα. Πολλοί έχουν μπει ήδη στο γιορτινό mood και έχουν στολίσει το δέντρο και το σπίτι. Μεταξύ αυτών και η Νικολέττα Ράλλη, η οποία στόλισε χθες παρέα με την κόρη της. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τη μικρή Σοφία με χριστουγεννιάτικα αυτάκια στο κεφάλι να βάζει τις μπάλες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην ανάρτησή της έγραψε μεταξύ άλλων:

«33 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν και κανονικά θα έπρεπε να σας βάλω quiz πόσες μπάλες μετράτε πάνω στο δέντρο και πόσες πιστεύετε ότι θα μείνουν στην θέση τους μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όσες "απώλειες" και να έχουμε, διανύουμε την ωραιότερη περίοδο του χρόνου, και ας είναι η περίοδος αυτή, η αφορμή να βάλουμε στις ζωές μας, όση λάμψη, στρας, χρώματα, χρυσόσκονη επιθυμούμε»

Το δέντρο της παρουσιάστριας είναι κλασικό, ενώ για τη διακόσμηση επέλεξαν μπάλες και στολίδια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

nikoletta-ralli-kori-stolisma-dentrou.jpg

Ποιοι άλλοι διάσημοι γονείς έχουν στολίσει για τα Χριστούγεννα;

Πρώτη και καλύτερη η Δούκισσα Νομικού η οποία κάθε χρόνο από τότε που έχει μαμά στολίζει ήδη από τις 6 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

Για χριστούγεννα έχουν επίσης στολίσει η Χριστίνα Κοντοβά, ο Γιάννης Βαρδής και σύσσωμη όλη η οικογένεια, η Τζένη Μπότση.

https://www.instagram.com/p/Ck_ivNkj9Wg

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει διάσημοι μπαμπάδες και μαμάδες με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved