Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογράφισε τα παιδιά της στον δρόμο

Τα δύο αδέλφια ήταν απορροφημένα κοιτάζοντας το graffiti.

Η Κατερίνα Καραβάτου το τελευταίο διάστημα, έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους καθώς κοιμούνται στο πάτωμα εξηγώντας ότι ήταν άρρωστα: «Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)».

Πριν μερικές ημέρες, κι αφού τα δύο αδέλφια ανάρρωσαν, ανέβασε insta story από το μάθημα κιθάρας του Αρίωνα.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers της καθώς ακολούθησε ακόμα ένα με τα δύο αδέλφια να παρατηρούν ένα παρατηρούν ένα graffiti στον τοίχο.

Όπως βλέπετε η Αέλια κάτι δείχνει στον Αρίωνα ο οποίος έχει στην κρεμασμένη στον ώμο του την κιθάρα.

H επιστροφή στην τηλεόραση

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά από απουσία μερικών μηνών επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ όπου θα παρουσιάζει το « My Style Rocks». Όπως γράφει το gossip - tv.gr η πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιανουαρίου 2023.

Η σχέση με τα παιδιά της

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά της. Η Αέλια είναι 11 ετών και ο Αρίωνας, 6 ετών. Πηγαίνει στην Α΄Δημοτικού και του αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως το ποδόσφαιρο, η αναρρίχηση, το κολύμπι, η μουσική.

Γενικά η Κατερίνα Καραβάτου δεν δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, τα περισσότερα πάντως insta stories , όταν ανεβάζει, είναι κυρίως με τον γιο της.

Πάρτε μια γεύση από πρόσφατες αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved