Κατερίνα Καραβάτου: «Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα» - Η ανάρτηση με τα παιδιά της

Η Αέλια και ο Αρίωνας είναι άρρωστοι και η Κατερίνα Καραβάτου τους φωτογραφίζει.

Κατερίνα Καραβάτου: «Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα» - Η ανάρτηση με τα παιδιά της
Instagram / katerinakaravatou

Οι ιώσεις θερίζουν την εποχή αυτή. Πιο επιρρεπή είναι ως γνωστόν τα παιδιά και μεταξύ αυτών που αρρώστησαν και τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δεν χάνει το χιούμορ της ούτε λεπτό και δημοσίευσε μία φωτογραφία της Αέλιας και του Αρίωνα γράφοντας:

«Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)».

Τα δύο αδέρφια είναι ξαπλωμένα το ένα δίπλα στο άλλο, σκεπασμένα, ενώ στα πόδια της Αέλιας έχει κουλουριαστεί η γάτα τους.

https://www.instagram.com/p/ClQdn3RDtWr

Πώς θα φροντίσετε το παιδί στο σπίτι

Καταρχάς δεν χρειάζεται πανικός, αλλά κατάλληλη φροντίδα και παρακολούθηση. Δίνετε στο παιδί πολλά υγρά καθώς εάν έχει πυρετό είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθεί. Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο για την χορήγηση αντιπυρετικών, εάν ο πυρετός δεν πέφτει. Αποφύγετε την επαφή με άλλους και φροντίστε το παιδί να ξεκουραστεί επαρκώς. Τέλος, για τη διατροφή, προτιμήστε τα ελαφριά και δυναμωτικά φαγητά όπως κοτόπουσα ή κάποιο φιδέ.

Κατερίνα Καραβάτου: Οι πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου φέτος δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση ωστόσο κρατά την επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media. Εκεί μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στην οποία φυσικά και πρωταγωνιστούν τα δύο της παιδιά.

Δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της παρουσιάστριας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved