Κατερίνα Καραβάτου: Η ανάρτηση με τα παιδιά της μετά από καιρό

Η Αέλια και ο Αρίωνας παίζουν απίθανα επιτραπέζια παιχνίδια.

Κατερίνα Καραβάτου: Η ανάρτηση με τα παιδιά της μετά από καιρό
instagram @katerina karavatou

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία των παιδιών της. Είναι από τις μαμάδες που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις προσωπικές οικογενειακές της στιγμές και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, ελάχιστα στιγμιότυπα.

Ένα από αυτά τα ελάχιστα στιγμιότυπα ήταν και αυτό που θα δείτε παρακάτω. Απαθανάτισε τα παιδιά της να παίζουν στο πάτωμα του σπιτιού της επιτραπέζια παιχνίδια. Αυτό που λατρεύουμε εμείς και που έχουμε σπίτι μας (και προτείνουμε και εσάς να το πάρετε αν δεν το έχετε, είναι το Ubongo).

karavatou-anartisi.jpg

Τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν πολλά οφέλη όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια. Μεταξύ άλλων ενισχύουν την ικανότητα συγκέντρωσης, διδάσκουν την αξία της ομαδικότητας, οξύνουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, διδάσκουν τη σημασία των κανόνων και τέλος μαθαίνουν στα παιδιά να αποδέχονται την ήττα.

Η Κατερίνα Καραβάτου περνά αρκετό ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της στο σπίτι και τα επιτραπέζια παιχνίδια τη βοηθούν να συνδυάσει την ψυχαγωγία με τη μάθηση.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία της Αέλιας και του μικρού Αρίωνα, διαλέξαμε μερικές ακόμη αγαπημένες μας φωτογραφίες τους, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό η γλυκιά παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved