Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έβαλε το αστέρι στην κορυφή του δέντρου

Η Κλέλια Πανταζή στόλισε για Χριστούγεννα και το αστέρι στο δέντρο έβαλε ο μικρός Μιχαήλ.

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έβαλε το αστέρι στην κορυφή του δέντρου

Tα social media έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και τα στολισμένα δέντρα, οι δρόμοι και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά μας βάζουν στο κλίμα των γιορτών.

Το δέντρο που στόλισε μοιράστηκε με τους ακολούθους της και η Κλέλια Πανταζή. Το δέντρο είναι ψηλό με ιδιαίτερα στολίδια σε χρώματα ζεστά, όπως το χρυσό και το κόκκινο. Η Ολυμπιονίκης απαθανάτισε μάλιστα τον μεγάλο της γιο στην αγκαλιά του μπαμπά του να βάζει το αστέρι στην κορυφή.

klelia-pantazi-dentro.jpg

Κλέλια Πανταζή: Τα στιγμιότυπα με τους γιους της

Η Κλέλια Πανταζή απολαμβάνει τη μητρότητα και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η δημιουργία οικογένειας ήταν για εκείνη ένα όνειρο ζωής, όπως είπε και σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr, και η γέννηση και του δεύτερου γιου της τον περασμένο Γενάρη ήταν μία ευχή που έγινε πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CYjQfGEIWo7

Η Ολυμπιονίκης δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες των παιδιών της και η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Ο Μιχαήλ είναι ένα αξιολάτρευτο αγοράκι που απολαμβάνει το παιχνίδι και την εξερεύνηση. Αγαπημένη του παρέα; Η ξαδέρφη του, Χριστιάνα, κόρη της Άννης Πανταζή.

Όσο για το νεότερο μέλος της οικογένειας, όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον αδερφό του και έχουμε δει επίσης μερικές υπέροχες φωτογραφίες του στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κλέλια Πανταζή με τους γιους τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved